Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a barátomnak a hatodik menet után már nem állt fel?
Figyelt kérdés
Ez később is így lesz vagy csak azért volt mert akkor csináltuk először? (Előtte mindketten szüzek voltunk)
Vagy ez nem normális?
2018. febr. 24. 22:41
1/11 anonim válasza:
Ugye kamu? :D persze, teljesen normális amúgy.
3/11 A kérdező kommentje:
Esküszöm nem kamu 😂 csak kíváncsi voltam
2018. febr. 24. 22:43
5/11 anonim válasza:
Nem kamu. Én is voltam már így de nekem felállt még utána is. Volt egy csaj akivel reggel 8. tól du. 4.ig szeretkeztünk. Élveztük mindketten. Sajnos mennünk kellett és abba hagytuk.
6/11 anonim válasza:
Egy olyan pasim volt akivel mindössze egy vagy 2 nap 8x csináltuk. Utána felkelni alig volt erőnk. Nem is csináltunk ebből rendszert, maradt a reggel és az este :)
Szóval normális :)
7/11 anonim válasza:
6 menet? Nem normális, dobd ki!
😐
9/11 anonim válasza:
hát ez azert ciki hogy csak 6ot birt
10/11 anonim válasza:
Nekünk is barátommal első héten 2szer is megvolt a 6... Utána felállni alig bírtunk xD elég jó volt, de persze azért rendszert nem csináltunk belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!