Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valahogy sosem sikerül elég jól a beöntés. Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Lecsavarom a zuhanyfejet, és úgy engedem a vizet, sosem túl sokat, és addig csinálom, amíg tiszta víz jön ki. És igyekszem alaposan csinálni mindig. Van hogy 1 órán keresztül ismételgetem a procedúrát. Viszont valahogy a maszturbálás közben egy idő után mégsem jó. És nem tudom, hogy mit csinálok rosszul? Élesben még nem történt ilyen, bár nem is halmoztam az alkalmakat erre. Viszont így nem is nagyon merek belemenni, hogy van egy kockázat, hogy olyan lesz. Tudnátok tanácsot adni?2022. jún. 12. 23:56
11/13 anonim válasza:
Lehet túl erős a vízsugár, a zuhanycsővel nehéz szabályozni és enm is higiénikus. Ha a rectumon túlfolyik a víz (mennyiségtől független) az ingerelni fogja a belet és felerősödik a perisztaltika. Ha érzel egy ilyen csiklandós érzést akkor nyomd ki és várj legalább egy fél órát. Ja igen, nem kell előrehajolni meg tornászni, az baromság, csak ingerled a belet. Szépen állva megcsinálod, öblíted és mehetsz is. Megfelelő étrend, megfelelő időpont és megfelelő intim zuhany mellett 2-3 órát minimum tisztának kell maradnod. Nyilván alkalomfüggő is, de ez az általános. Ja és ne csináld órákig, mert csak rontasz. Az egész művelet max 15 perc! Szerezz be egy pumpás intim mosakodót!
12/13 anonim válasza:
Ami nekem mindig kivetel nelkul bevalt, hogy nem ettem maszti elott 12 oraval, es elmentem idejeben wc-re (maszti elott 2-3 ora). Ilyenkor mindig tokeletesen tiszta voltam. A beontes sajnos nekem se ment, barmennyi ideig csinaltam, mindig baleset lett a vege igy is, ugy is.
13/13 anonim válasza:
Képregényes útmutató:
Egyébként külföldi fórumokon egyre többen vannak, akik nem mossák át a beleiket anális szex előtt, hanem a rostban gazdag étkezést részesítik előnyben. Egy-két evőkanál búzakorpa lefekvés előtt rendesen kitakarítja a beleket másnapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!