Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg mindig kell beöntés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg mindig kell beöntés?

Figyelt kérdés

Igényesnek tartom magamat,de még nem volt részem análban. Nyilván ne a szrba dugja a másik,meg fürdés és társai az aktus előtt,de ha nincs beöntés akkor már nem is jó a szex? Habitus meg partner kérdése is,csak fogalmam sincs,hogy miként álljak ehhez az egészhez. Óvszert húznánk,ez biztos,ha van kimosás,ha nincs.

Előre is köszi!

2021. dec. 19. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:
97%

Nem, sőt az esetek többsége azt mutatja, hogy fölösleges macera.

Ha tervezett a dolog, előtte kicsit odafigyelni, mit eszel, és rendben lesz.

2021. dec. 19. 19:19
 2/8 A kérdező kommentje:
valahol én is ezt érzem,de a partnerem meg ragaszkodik hozzá és lehet hogy részben jogosan is,ezért kérdeztem
2021. dec. 19. 19:27
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem sem mindig olyan fontos. Főleg ha spontán helyzetek adódnak. 😉
2021. dec. 19. 19:29
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Mutasd mid van.
2021. dec. 19. 19:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell mindig beöntés, de úgy könnyebben előfordulhat barna baleset, hogy 1-2 morzsi még ott ficeg. Ha a partnered nem vanilliás sütit vár onnan hanem tudja mi jön onnan ki akkor nem kap infarktust tőle.

Egyébként nem egy nagy mutatvány megcsinálni. Letekered a zuhanyrózsát és a csövet KÍVÜLRŐL (nem dugod be mert sérülést okozhat) odateszed, elengeded az ánuszt és már tölt is fel a víz, kinyomod, feltöltöd, 2-3x megcsinálod, kívül lemosod és kész.

2021. dec. 19. 21:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte csináltam, kb az első 5-10 alkalommal. Azóta már nem mindig csinálok, csak ha épp úgy érzem szükség van rá.
2021. dec. 20. 19:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
nem feltélenül fontos mindig. az 5-s írta jól, a zuhannyal a legegyszerűbb, annyiszor ameddig nem tiszta víz jön vissza a seggből.
2021. dec. 21. 11:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem,sőt.
2021. dec. 24. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!