Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ki hogy szokta csinálni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy szokta csinálni a beöntést? Meddig tart stb nekem mindig majdnem egy óra elmegy vele mire tenyleg teljesen tiszta viz nem jon belolem meg lehet ezt valahogy gyorsítani?

Figyelt kérdés

2019. júl. 22. 06:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet,ugy jo ha tiszta viz jön,en is ugycsinalom..azert nem,mert van mikor 20 perc utan is jön meg zavaros viz ki..kell ra idöt szanni..szex uta meg igyal egy normaflort,es rendben lesz a bélflora
2019. júl. 22. 08:04
 2/4 anonim ***** válasza:
96%

Nekem olyan 20-25 perc alatt megvan és alapos vagyok nagyon. Nem tudom hogyan lehetne gyorsítani rajta.

24/passzív

2019. júl. 22. 14:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nemtudom hogy ez szuperképesség lenne de nekem nem kell beöntés, nagyon ritkán lesz "gond" .
2019. júl. 22. 23:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam
2021. dec. 24. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!