Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meginogtam teljesen, mit tegyek, mást mond a szívem, mást az eszem? .
Bő másfél éve ért véget az utolsó párkapcsolatom egy sráccal, aki életem legnagyobb szerelme volt. Nagyon megviselt , hogy hűtlen lett és két hónapja van, hogy lelkileg rendbejöttem.
Ugyan nem veszekedős szakítás volt,de utána még napi szinten rengeteg megalázást kellett egy ideig elviselnem, tőle és az új barátjától, mert egy ideig még vele kellett laknom.
Most megkeresett, nyakamba borult és elpanaszkodta az elmúlt időszakot. Az utánam jövő férfi inkább passzióból volt vele, főleg, ha éppen szexre volt kedve, abban is problémás volt,néha durva és elmondása szerint nem érezte jól magát vele.A férfi inkább lelkileg tartotta fogva, pedig nem szép férfi,első perctől kezdve inkább kihasználta.
Közben volt egy újabb férfi, egy ötvenes, akivel kb két hétig járkáltak, de vele sem volt jó a testiség, ráadásul a férfi szinte árnyékként a nyomában volt.
Először ezzel a férfivel szakított, visszament a másikhoz, de ott folytatódott minden , ahol véget ért, ugyanaz a kiszolgáltatottság.
Télen a férfi szakított vele, később próbálkozott társkeresőzni, de nulla sikerrel.
Most előjött, és fogadkozik, tanult a hibáiból, újítsuk fel a kapcsolatot, mert legjobban engem szeretett..
Én is őt szerettem legjobban, harmadik kapcsolatom,,de az első kettő nem mérhető hozzá. Több évig vele éltem, szerelem volt első látásra, csodás volt, nem volt gond, nem is értem, hogy jött képbe az a férfi mellettem..
Az eszem azt mondja,minél messzebbre tőle, de a szívem megszakad, mert még mindig szeretem, ennek ellenére, ami történt. Próbáltam én is ismerkedni azóta, de mindig azt éreztem, bepiszkolom ennek a szép szerelemnek az emlékét, így még beszélgetésbe sem mentem bele senkivel. Magamnak és a hobbimnak éltem...
Most itt a lehetőség, éljek vele? Vagy inkább előzzem meg azt, hogy megint pofára essek ?
Mit tanácsoltok ?
Egyébként a srác egy értelmes, kulturált, rendesen dolgozó, ápolt és jó kinézetű.Ha ez itt fontos egyáltalán ..
Köszi a válaszokat !
Hogy tudod meg mindig szeretni ezek utan? Semmibe sem vesz, kenye kedve szerint hasznal, ahogy neki epp kenyelmes.
Az ilyen emberektol menekulni kell, ezek a legveszedelmesebbek. Majd megismeresz valakit aki tenyleg megbecsul es szeret. Ne alaztasd meg magad, valszeg nem is ot szereted, csak egy idealizalt kepet.
Egy kérdést kell feltenned magadnak és neki is:
Vajon, ha azzal aki miatt veled szakított jól alakulnak a dolgok most akkor is Téged választana? Vajon ha az 50-es pasival jól alakulnak a dolgok most akkor is Téged választana? Vajon, ha összejön valami a társkeresőn most akkor is Téged választana?
És amit Neked kell végiggondolnod ha a fenti kérdésekre igennel válaszol:
Vajon tudsz neki még egyszer hinni? Vajon nem csak azért keres mert (bocs, hogy így fogalmazok de) ha ló nincs jó a szamár is?
Nehéz kérdés, de a válaszokat csak Te tudhatod...
Szerintem ha eleg kitarto, akkor megerdemelhet egy masodik eselyt. Kezdjetek MINDENT elorol. Szoval baratkent indultok es lassan haladtok felfele. Ha ezt turelmesen vegigcsinalja, panaszkodas nelkul akkor adj neki egy utolso eselyt. Szoval az elejen se csok, se kezfogas se szeretkezes. Es minnel jobban huzd az agyat.
Milyen idosek vagytok?
Itt az elittem levok mind azt irtak, hogy dobjad, van is benne igazsag, de emberek vagyunk, mindenki hibazik. Es van az a mondas hogy csak akkor fogjuk fel hogy milyen ertekes valami, ha elveszitjuk.
Lehet hogy fiatal volt, nem tudta mit akart.
Azert irtam ezt, hogy legyen mas opcio is a sok "dobd ki" valasz utan. Amelyik a szimpatikusabb, azt valaszd. De adjad jo erosen a tudtara hogy milyen paraszt volt, csak hogy erezze a torodest.
Mindenkinek köszönöm a választ, még ha nyers is.
Véglegesen úgy döntöttem, hogy nem kezdem el vele, hiszen, aki egyszer, sőt kétszer megteszi, abban nem lehet bízni.
Sem emberileg, sem egészségileg nem kockáztatok.
Kialakult az új életritmusom, jelenleg jól érzem magam, nem hiányzik párkapcsolat.
Ha jön olyan, aki értékeli a szeretetet, nem zárkózom el, kitárt karral várom.
Azt gondolom, bizonyos esetekben nem lehet még egy esélyt adni, s ezért nem lehet engem szemétnek nevezni.
Este találkozom a volt párommal és élőben elmondom ugyanezt, és vége, ennyi volt. Mindenki viselje el, a tette következményeit !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!