Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ennyire nehéz számomra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nehéz számomra a kimosás/passzív fürdő?

Figyelt kérdés
Minden alkalommal, amikor a zuhanyrózsás beöntést alkalmazom, rengeteg isőt vesz igenybe. Akár 20 alkalommal is ugyan olyan nyomáson, és ugyan annyi ideig engedem magamba a vizet, mint az előtte levő 19 alkalommal, megis mindig jön belőlem az, aminek nem kellene. Neha az is előfordul, hogy csak egy keves barna viz jon ki belolem, aztan tovabb csinalom, es megint ürülék is jön a víz mellé.. Tudnatok barmifele tanacsot adni a beöntéssel kapcsolatban? Mert nem igazan ertem, hogy ez miert van.

#beöntés #kimosás #Passzív fürdő
2022. febr. 2. 21:03
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
24%
Célszerű 6óràval előtte nem enni...
2022. febr. 2. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:
34%
Nem kell ilyen marhaságot csinálni, csak tönkreteszed vele a beled. Soha nem csináltam ilyesmit dugás előtt és sosem lett sz*ros a partnerem farka.
2022. febr. 2. 21:42
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Amikor beöntést végzel, csinálhatsz mély és gyors beöntést. Te a túl mély beöntést csinálod, nem kell ilyen irdatlan mennyiségű vízzel.

A gyors beöntés a legtöbb esetben elég. Legfeljebb fél liter víz, kb. ötször megismételve, és már biztonságosan análozhatsz.

Mély beöntés előtt az én tapasztalataim szerint érdemes száraz ételt enni, órákkal azelőtt, hogy te beöntést csinálnál. Olyan nagyon max. 2-3 liter víz bőven elég, de nem biztos, hogy mindet ki is tudod nyomni magadból. Miután már benned van a víz, várj vele olyan 5-10 percet háton vagy hason fekve, majd engedd ki magadból a WC-n. Miután jó párszor megismételted, és már azt gondolnád, hogy végeztél, várj legalább egy fél órát, különböző pózokban eltöltve (a bélrendszer nem egyenes). Ha érzed, hogy még maradt benned víz, menj el WC-re és nyomd ki. Utána gyors beöntéssel tisztítsd ki magad.

Egyébként van erről egy definitive guide:

[link]

2022. febr. 2. 21:51
 4/6 anonim ***** válasza:
85%

[link]

Ezt tanulmányozd át, minden kérdésedre választ kapsz

2022. febr. 2. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Hát én nagy wc urán közvetlenül csak pár deci vizet engedek magamba, ezt megismétlem kb ötször. Az eredmény makulátlan tisztaság. Ha az egész vastagbeledbe engeded, az egyrészt egészségtelen, másrészt felesleges az egész beledet "kitisztítanod". Ilyenkor kellemetlen meglepetés érhet, ha már azt hinnéd, hogy tiszta vagy, 5 percen belül érezheted, hogy wc-re kell menned. Eredmény: szaros víz.
2022. febr. 3. 01:03
 6/6 anonim ***** válasza:
65%
Nekem is ugyanaz mint a kérdezőnek, akármennyi vízzel..
2022. febr. 3. 04:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!