Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy homoszexuális együttlét elött a felek milyen előkészületeket szoktak elvégezni magukon?
Figyelt kérdés
Biszexuális vagyok, de a férfiak jobban vonzanak, illetve az anált is szeretem. 21 vagyok jelenleg így még nem kezdtem el kimondottan ugymond a dolgokat és ezért szeretnék tanulni vagy legalábbis ha valaki tudná, honnan tájékozodhatok a dolgok felöl azt nagyon megköszöném.
Nagyjából vágom ,de annyira konkrétumokat nem vagy nemtudom hogy megy.
Például mindig ki kell lelötte mosni magunkat? Mi annak a pontos eljárása?
Bocs mindenkitöl, ha hülyeséget kérdezek, de nagyon nem vagyok képben a dolgok felöl.
Itthon szoktam magamnak dolgokat feldugni, ellötte ahogy tudom kimosom magam.
Illetve szörteleniteni is mindenki szokott? A fürdést alapnak gondolom.
Weboldalt vagy videót, bármit szívesen fogadok.
2020. nov. 30. 21:58
1/8 anonim válasza:
Ha te vagy a passzív kimosakodsz, az hogy borotválod e magadat az csak rajtad és vagy a partnereden múlik☺
2/8 anonim válasza:
A szőrös segglyuk szerintem undorító.
3/8 anonim válasza:
aktiv vagyok de engem izgat a szőrős luk meg farok is. Tisztaság alap mindkét részről .Én is kimosom magam előtte mert szeretem ha kinyal vagy ujjaz. Szoktunk előtte együtt tusolni is ami elég erotikus tud lenni. Sose szőrtelenítek sehol
5/8 BB_ válasza:
Ha egészségesen, rostban gazdag ételeket eszel, nem is kell kimosnod magad előtte. Ilyenkor elég, ha elintezed a nagydolgot és nem lesz baleset.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!