Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szétszakadhat a végbél kimosásnál?
Még senkivelse voltam együtt csak magamban dildozgatok és még nem vagyok gyakorlott a kimosásban se. Kimosoballont használok és elkóvettem azt a hibát, hogy felnyúltam akkor amikor 10 ballonyi víz bennem volt, utána figyelgettem és már 2-3-nál is nagyon érezhető az, hogy kivan tágulva a végbél.
Egyszerűen az újammal a falát nem találom, ha oldalra elnyúlok, akkormeg nagyon feszesnek érzem és nagyon para, azóta félek kimosni magam, mert félek szétszakad.
Van okom bármi félnivalóra?
10 ballonnyi vizet??? Ember te komplett vastag- és vékonybéltraktus mosást akarsz végezni??? Az okés, hogy vastagbél-tükrözés előtt ennyit nyomnak beléd, de azé' magadnak ne csináld mert kimosod az emésztéshez szükséges bélflóra-bacikat is.
Ja amúgy nem szakadt szét, de akkor se csináld. Fiziológiai mellékhatásként viszont előficcentheti az aranyeredet ha így csinálod, meg tényleg nem tesz jót a bélflórának ha állandóan átmossák. Bőven elég pár ballonnyi víz nem kell 10.
7-es. Az a gond, hogy a helyes művelethez seholse találtam normális leírást. Ahol néztem, hogy hogy kell ott ugy írták, hogy 5-10 ballonyi víz a végbél teljes szakaszához, és csak ennyia adatot találtam sajna a mennyiségről. De akkor megprobálom kb 6-al, max.
De amugy egyszer csináltam csak annyit kiváncsiságból, azóta max 6-al szoktam alapból is, csak nemtudtam hogy ez elegendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!