Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szétszakadhat a végbél kimosás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szétszakadhat a végbél kimosásnál?

Figyelt kérdés

Még senkivelse voltam együtt csak magamban dildozgatok és még nem vagyok gyakorlott a kimosásban se. Kimosoballont használok és elkóvettem azt a hibát, hogy felnyúltam akkor amikor 10 ballonyi víz bennem volt, utána figyelgettem és már 2-3-nál is nagyon érezhető az, hogy kivan tágulva a végbél.

Egyszerűen az újammal a falát nem találom, ha oldalra elnyúlok, akkormeg nagyon feszesnek érzem és nagyon para, azóta félek kimosni magam, mert félek szétszakad.

Van okom bármi félnivalóra?

2021. szept. 10. 21:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Az már igaz, hogy mindig körültekintőnek kell lenni, de az erek/belek elég rugalmasak. Nem tartom valószínűnek amit kérdeztél. Mindenesetre egy darabig kíméld, hogy visszaálljon az eredeti állapot. De ha bármi gyanúsat találsz, ne habozz, irány az urológia. Nem kell tartanod az orvostól, neki ez a szakmája/hivatása. (És nem te leszel az első, aki szeret lent játszadozni. Majd azt mondod, hogy a barátnőd vett rá. ;)
2021. szept. 10. 21:59
 2/17 anonim ***** válasza:
10%
🤮🤮🤮
2021. szept. 10. 22:03
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
Ne nyomj magadba annyi vizet. Veszelyes igen, ha ennyire felpumpalod magad. Epp csak legyen benned viz, ha erzed, hogy picit is feszit akkor mar nem kell tobb.
2021. szept. 10. 22:04
 4/17 A kérdező kommentje:
1-es, köszi a válaszod. Annyi, hogy nem áll úgy be, csak addíg olyan amég kivan tágulva. De ez is az urulogushoz tartozna?
2021. szept. 10. 22:12
 5/17 A kérdező kommentje:
3-as köszi, figyelek
2021. szept. 10. 22:13
 6/17 A kérdező kommentje:
2-es mi bajod? :)
2021. szept. 10. 22:13
 7/17 anonim ***** válasza:
94%

10 ballonnyi vizet??? Ember te komplett vastag- és vékonybéltraktus mosást akarsz végezni??? Az okés, hogy vastagbél-tükrözés előtt ennyit nyomnak beléd, de azé' magadnak ne csináld mert kimosod az emésztéshez szükséges bélflóra-bacikat is.

Ja amúgy nem szakadt szét, de akkor se csináld. Fiziológiai mellékhatásként viszont előficcentheti az aranyeredet ha így csinálod, meg tényleg nem tesz jót a bélflórának ha állandóan átmossák. Bőven elég pár ballonnyi víz nem kell 10.

2021. szept. 10. 22:15
 8/17 A kérdező kommentje:

7-es. Az a gond, hogy a helyes művelethez seholse találtam normális leírást. Ahol néztem, hogy hogy kell ott ugy írták, hogy 5-10 ballonyi víz a végbél teljes szakaszához, és csak ennyia adatot találtam sajna a mennyiségről. De akkor megprobálom kb 6-al, max.

De amugy egyszer csináltam csak annyit kiváncsiságból, azóta max 6-al szoktam alapból is, csak nemtudtam hogy ez elegendő.

2021. szept. 10. 22:20
 9/17 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem a 6 is túl sok.
2021. szept. 10. 22:25
 10/17 A kérdező kommentje:
Mennyit mondanál ideálisnak?
2021. szept. 10. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!