Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szétszakadhat a végbél kimosásnál?
Még senkivelse voltam együtt csak magamban dildozgatok és még nem vagyok gyakorlott a kimosásban se. Kimosoballont használok és elkóvettem azt a hibát, hogy felnyúltam akkor amikor 10 ballonyi víz bennem volt, utána figyelgettem és már 2-3-nál is nagyon érezhető az, hogy kivan tágulva a végbél.
Egyszerűen az újammal a falát nem találom, ha oldalra elnyúlok, akkormeg nagyon feszesnek érzem és nagyon para, azóta félek kimosni magam, mert félek szétszakad.
Van okom bármi félnivalóra?
Van, aki állandóan kezet mos, mert nem érzi tisztának. :P
Az utolsó szakasz amúgy eléggé öntisztuló. Nyilván ez függ az anyag állagától, de normális bélműködés esetén akár a kettő is elég.
Ha még aktuális a problémád, gondold végig mit érzel széklet ürítés előtt. Semmit, aztán egyszer csak feszülni kezd, ekkor van a barna maci a rectumba.
Ebből már sejthető, hogy alapesetben szűk, csak akkor tágul ki és amennyire kell. Ezért sóvárognak sokan hetero kapcsolatban is az análra, mert alapesetben szűk.
Ennek feltöltéséhez nem kell literszámra víz, maximum 100ml, de azt többször. Ha túltöltöd és emiatt felmegy a vastagbélbe is, minimum a leszállónágat is öblítened kell.
A gond ott van, hogy a rectumnak elég 5perc, a vastagbélnek adott esetben órák, mire teljesen kiürül. Nem mellékesen a túlzott beöntés káros.
A rectum öblítése pont elég, utána nagyjából félórát tiszta marad, a legtöbb aktív úgy se bírja 10-15percnél tovább, azért meg nem kell órákat kínlódni.
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!