Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nem bántásból kérdezem csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bántásból kérdezem csak kivácsi vagyok, nektek nem baj hogy ilyenek lettetek?

Figyelt kérdés
2022. jún. 12. 07:50
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Pl kozepiskolaba osztalyba csak ti voltatok mások egyedul az osztályba, nem ereztetek magatokat kivulallonak? Meg ha a tobbi osutalytarsatok ment bulizni ti nem mehettetek veluk? Egy barati tarsasagban mindenkinek volt csaja csak nektek nem ez nem okoz bennetek kikozositest?
2022. jún. 12. 07:50
 2/12 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon sok ember valamilyen szempontból más, mint a nagy átlag. Sokan érzik magukat kívülállónak a szexuális irányultságuktól függetlenül

Ennek a kérdésnek mi értelme?

2022. jún. 12. 07:56
 3/12 steven95 ***** válasza:
98%
Annyira érezhetem bajnak vagy bánthat, ahogy valaki néha megjegyezheti magának (vagy nem), hogy bárcsak inkább a másik nemnek születtem volna. Ennyi. Nehézségek voltak, vannak, de ettől nem feltétlenül én szeretnék más lenni. Talán azért sem baj, mert nem tudok rajta változtatni, soha nem is volt választásom, így nem érzek instant veszteséget. Házibulikba mentem, haverkodtam srácokkal, de igen, nálam ez okozott lemorzsolódást barátságok és szociális élet terén, mert sem tettetni nem akartam, és féltem, hogy a srácok akarnak e meleg havert.
2022. jún. 12. 08:45
 4/12 anonim ***** válasza:
98%

"Meg ha a tobbi osutalytarsatok ment bulizni ti nem mehettetek veluk?"

Miért is nem?

"Miből gondolod, hogy egy átlagos felnőtt ember normálisnak tartja a buzzancsokat?"

Egy átlagos értelmi intelligenciával rendelkező ember képes agyilag beemelni, hogy a szexuális irányultságát senki nem választja, és pont ugyanúgy nem tudna rajta változtatni akkor sem, ha akarna, mint ahogy te sem tudnád - feltételezem, hogy heteroszexuális férfiként - tudatosan átállítani magadat arra, hogy ezentúl ne nőkhöz vonzódj szexuálisan, hanem férfiakhoz.

Egy átlagos értelmi intelligenciával rendelkező ember pedig se a valós életben, sem egy fórumon, az anonimitás és az arctalanság mögé bújva nem tesz bántó(nak szánt) megjegyzéseket senkire egy olyan dolog miatt, amit egyrészt nem választott, másrészt amivel senkinek nem árt.

A tapasztalataim szerint leginkább azok tesznek ilyet, akik tele vannak frusztrációval és feszültséggel, sőt időnként tudatalatti öngyűlölettel a saját megoldatlan problémáik és sikertelennek érzett saját életük miatt.

2022. jún. 12. 09:35
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Ebben nincs igazad. Nyilván nem foglak leköpdösni az utcán, mert tudom hogy gay vagy, de elismerni, bátorítani sem fogom a fajtádat. Ti betegek vagytok, és ezt kellene megértenetek, hogy semki nem akarja látni, hogy kézen fogva sétáltok.
2022. jún. 12. 10:17
 6/12 anonim ***** válasza:
98%

5

Az, hogy szerinted igazam van-e vagy sem, az a te szubjektív véleményed, és bárki más szubjektív véleménye, nem pedig tény.

Olyan van, hogy nem értesz egyet a véleményemmel, amivel nincsen semmi gond, szabad akaratod van neked is, és véleményszabadság.

Az, hogy a véleményedet mennyire tudod kulturált hangnemben megfogalmazni, és az, hogy miért van igényed arra, hogy megpróbálj másokat megbántani, az meg rólad szól, senki másról.

Én sem foglak leköpdösni az utcán, mert tudom, hogy a saját elméje korlátain túllépni nem képes homofób férfi vagy, legfeljebb sajnállak, amiért mások eltérő szexuális orientációja ennyire fel tud zaklatni. Számodra lenne hasznos, ha lenne annyi önismereted, hogy megfejtsd, hogy ez neked valójában miért ekkora nyomógomb.

Heteroszexuális nőként írtam a 4. hozzászólást, amire reagáltál, és 12 éve van terápiás munkám (is), így saját tapasztalatból (is) szűrtem le azt, amit az utolsó bekezdésben megfogalmaztam.

2022. jún. 12. 11:28
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Szal terápiára szorultál, tehát gyagyás vagy.
2022. jún. 12. 12:14
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

7

Amellett, hogy szerintem igen buta és korlátolt gondolkodásra vall, ha valaki szerint gond van azzal, aki terápiás segítséget igénybe vesz bármilyen okból, a megjegyzésed alapján ráadásul még funkcionális analfabéta benyomását is kelted.

2022. jún. 12. 12:37
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy meleg valaki még nem feltétlen lesz az ember kirekesztett.

Középiskolában senki sem tudta rólam és ugyan úgy volat nagyon jó férfi és női barátaim is, akikkel mentünk eseményekre vagy éppen közösen kockultunk.

Azt hogy nincs barátnőm én mindig azzal magyaráztam, hogy nekem most ehhez nincsen energiám és türelmem és kb lezártam ennyivel. Engem nem zavart hogy más boldog párkapcsolatban él, mert az én életem mindig is pörgős volt.

Sokkal egyszerűbb lenne az élet heteroként, de ezen nem tudok változtatni, ez van. Ez kb olyan mintha azon siránkozna valaki, hogy nem született gazdag családba, persze az is jó lenne, de nem ez jött össze, ennyi

2022. jún. 12. 17:23
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Látens homoszexualitás jellemző szövege az 5-7 megnyilvánulása....
2022. jún. 13. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!