Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok spermájú srácok mennyi idő alatt élveztek el orálszextől?
Figyelt kérdés
Hányat spricceltek?2022. jún. 9. 07:09
2/11 anonim válasza:
Szerencsere tudom kontrolalni szoval attol fugg mikor akarok/a partnerem mikor akarja, ha gyorsan akarjuk akkor akar 2-3 perc de birok siman 30 percig is
3/11 anonim válasza:
Ez attól függ mennyire vagyok felizgulva. Nekem nem a spriccelések számától függ mennyi jön. Ugyanannyit spriccelek de nagyon sok sperma jön. Párom ezért nem is mindig szereti ha a szájába élvezek. :D
4/11 anonim válasza:
Órától nem megyek el
Csak ha rásegít kézzel.
5/11 anonim válasza:
Mi a sok. Van akinek a 3 spriccelés is.
6/11 anonim válasza:
Ha nem akarom visszatartani akkor 40mp max. 2 pec.
7/11 anonim válasza:
Max 3-4 perc.Persze ez partner függő.Tény hogy ha minél tovább tart
annál több az anyag.Függ még a szex mentes napoktól is,Ami nálam ritka.
Általában 8-9 löket,Ha tovább húzom 12-15.
8/11 anonim válasza:
Volt néhányszor olyan, hogy 2 perc alatt végem volt, és 5-6 nagy spricc (álló helyzetből előre kb 1-1,5 méterre spricceltem "tömött csíkban", aztán 2-3 kisebb jött...).
10/11 anonim válasza:
Ez attól függ.
Ha nagyon tele a zacsi akkor hamarabb, de nem szeretek hamar elmenni.
Meg a partnettől is függ.
Spriccelés pedig megint változó van hogy 8 de van hogy 12 részletben jön ki belőlem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!