Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek az apja meleg, ő hogyan viszonyul ehhez?
Figyelt kérdés
2022. jún. 8. 16:43
1/9 anonim válasza:
"Apa, hogy tudtad a Józsit teherbe ejteni?"
2/9 anonim válasza:
Elég sz@r dolog, én gyűlölöm mitta.
3/9 anonim válasza:
Elég sz@r dolog, én gyűlölöm miatta.
4/9 anonim válasza:
Megírhatnád a tapasztalatodat, akár privátban is. Köszi.
5/9 anonim válasza:
Van egy barátom, akinek meleg az apja. Nem tudja elfogadni, nem is beszélnek, illetve csak szűk baráti körnek mondta el, hogy egyáltalán mi a helyzet. Igaz, ott az apa egy férfiért elhagyta a családját.
Tudom, nem közvetlen tapasztalat, de talán hasznos volt a válaszom.
6/9 anonim válasza:
#5: Hasonló történt szomszédságban évekkel ezelőtt, csak ott nem elhagyta anyukát a fickó egy férfiért, hanem konkrétan a nő nyitott rájuk a hitvesi ágyban in fragranti. És nem értette, hogy az asszony miért dobja ki. (Azóta tudomásom szerint egy pasassal van párkapcsolatban, de ez már más kérdés.) Nem volt szép sztori és emberünk nem kezelte a helyzetet túl korrektül, fogalmazzunk így.
9/9 anonim válasza:
Nem mindegy valaminek a hevében, vagy az illatában kapták őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!