Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg férfiak, ti hogy viszony...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg férfiak, ti hogy viszonyultok a nőkhöz alapvetően?

Figyelt kérdés

Mármint csak úgy emberileg; az a része tiszta, hogy szexuálisan nem vonzódtok hozzájuk (meg valószínűleg romantikus értelemben sem).

Bármiféle kifejtős válasznak örülök.

2021. ápr. 10. 19:02
A kérdező szavazást indított:
A nők számos tekintetben alulmúlják a férfiakat, ha választanom kéne, azt mondanám, hogy kevesebbre tartom őket a saját nememnél.
A nők számos tekintetben felülmúlják a férfiakat, ha választanom kéne, azt mondanám, hogy többre tartom őket a saját nememnél. (Ld. Osváth Zsolt)
Különbözik a két nem, más a rendeltetésük, de egyiket sem gondolom összességében "kevesebbnek" vagy "többnek", mint a másikat.
Inkább egyének szintjén vizsgálom és értékelem az embereket, nem szeretek megállapításokat tenni "a nőkkel" vagy "a férfiakkal" kapcsolatban.
52 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Sehogy, egyaltalan nem érdekelnek
2021. ápr. 10. 20:59
 2/9 A kérdező kommentje:
😢😢
2021. ápr. 10. 21:21
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem a véleményemhez leginkább az utolsó válaszlehetőség áll közel, de elismerem, hogy a nők sok tekintetben felülmúlják a férfiakat, ahogy sok másikban pedig pont ellenkezőleg.
2021. ápr. 10. 22:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nők meg a férfiak egyenlőek. Vannak dolgok amikben jobban a nők,vannak amikben a férfiak jobbak.
2021. ápr. 11. 11:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb társaság a világon, de nem vonzódom hozzájuk :/
2021. ápr. 11. 17:24
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

Egyetértek a #1-al. Szerintem két full külön világ. A heteróknál is csak a szex és a gyerekek tartják össze őket hosszútávon, de az is csak úgy-ahogy (nézzétek meg hány válás van, és ahol nincs válás, ott is mekkora rész az, ahol egyébként nem boldogak a felek).

Melegeknél ez a két faktor (szex, család) sincs, mint összetartó erő a nőkkel. Engem full hidegen hagynak, barátkozás szinten is. Nem utálom őket, nem nézem le, nem gondolom, hogy bármiben tehetségtelenek lennének, csak nem érdekelnek.

2021. ápr. 12. 07:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint őszinte, tartalmas, elmélyült érzelmi köteléken, elfogadáson, szellemi partnerségen alapuló kapcsolatban élni a meleg férfiak (nem tudom, a leszbikus nők viszonyáról mit gondolsz) privilégiuma?
2021. ápr. 12. 21:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

#7 Nem, heteró férfiak is tudnak egymással őszinte, tartalmas, elmélyült érzelmi köteléken, elfogadáson, szellemi partnerségen alapuló kapcsolatban élni. Csak ott nincs szex és fizikai vonzalom, innentől pedig barátságnak hívják, nem párkapcsolatnak.

A nőket nem tudom. Amennyire látom, ők inkább marják egymást, de ebben lehet nincs igazam. Nem ismerem annyira a nőket, nem érdekel a nő-nő kapcsolat mélysége.

2021. ápr. 12. 21:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Kapcsolat alatt párkapcsolatot értettem. Gondolom, abból minőségi csak két férfi között jöhet létre szerinted.
2021. ápr. 12. 22:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!