Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nem válaszolni, illetve eltűnni ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem válaszolni, illetve eltűnni ?

Figyelt kérdés

Több alkalommal is előfordult,hogy kérdésekre adott válaszom alapján rám írtak.Értelmes,hosszabb privik jöttek,ismerkedős és kapcsolati témákban.

Volt aki szeretett volna komolyabban ismerkedni.

Aki hosszabban írt, annak hosszabban válaszoltam.Gondoltam, értelmes embert takar egy hosszabb privi.

De válaszoltam az egy mondatosnak is.

Na most legtöbbször azok tűnnek el,akik a hosszabb,kulturáltabb levelet írták,ráadásul ők írtak rám.

Nem értem, ha valaki arra veszi a fáradtságot,hogy hosszabban írjon, akkor miért nem tud egy mondatban reagálni,akkor is, ha nem érdekli a másik a továbbiakban ?

Nem válaszolás joga? Ez a másik amit nem értek.Ha nekem írnak, akkor visszaírok, reagálok.

Érthetetlen, főleg azért, mert sokan panaszkodnak itt társtalanságra,eltűnésre, arra hogy nem lehet a melegeknek ismerkedni, komolyan főleg. És ugyanazek ugyanezt csinálják...

2022. jún. 2. 06:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kényelmesebb így, arctalanul, személytelenül nincs felelősségérzet, vagy szégyenérzet. Élőben már nem lenne megvalósítható ez a faképnél hagyás, érzékelné a delikvens, hogy minimum egy elköszönés hiányzik.
2022. jún. 2. 06:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak megnyitja de nincs ideje épp válaszolni és elfelejti.
2022. jún. 2. 08:27
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
Nem vagy neki szimpatikus, vagy talált nálad jobbat. Nem kell ebből ügyet csinálni, ignoráld te is és lépj tovább. Ha már ilyen semmiségeken fennakadsz, akkor később nagyon ki fogsz borulni, amikor személyesen is megtapasztalod, hogy olykor mit képesek érzelmileg művelni egymással az emberek.
2022. jún. 2. 11:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Kapcsolatban már átéltem az érzelmi "műveleteket", amit elkövettek az exeim.Éppen azért próbálnék ismerkedni,mert kapcsolatot szeretnék.Főleg, ha már rám írnak:)

De ez egy ilyen világ... Nem akadok fent, az emberek minden téren, alapból bunkóskodnak egymással.

Ez csak egy kis hab a tortán, ahogy a melegek is....

2022. jún. 2. 14:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez megnyugtat, nem vagy egyedül. Volt akivel valamivel több, mint egy hónapig beszélgettem, aztán csak úgy eltűnt.

Legalább 30 emberrel beszéltem már itt hosszasabban, de egyikkel sem tartom már a kapcsolatot, pedig ezek közül egyetlen egynek mondtam azt én, hogy inkább ne írjon többet (ijesztően nyomult).

2022. jún. 2. 20:11
 6/8 anonim ***** válasza:
98%
Ezért nem is válaszolok privátban itt sem. De nem is írok rá senkire. Úgyis pár alkalom után eltűnik, váratlanul.
2022. jún. 3. 06:57
 7/8 anonim ***** válasza:
96%
Innen inkább ne ismerkedj.
2022. jún. 3. 09:28
 8/8 A kérdező kommentje:

Innen találkoztam azzal a sráccal is,aki utolsó két évemben a legszimpatikusabb, legértelmesebb volt.

Pedig csak pár tali és beszélgetés volt. Kb ezzel be is fejeződött...

2022. jún. 3. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!