Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válaszolnak pár üzenetváltás után a meleg fiúk?
Többször tapasztaltam, hogy vagy vissza se írnak, vagy 1-2 üzenet után nem válaszolnak. Fiatalokról (18-21) van szó. Végül úgyis egyedül maradnak, mert senkinek sem fognak kelleni, és a 30-as éveikben ugyanitt fogják csorgatni a nyálukat a tizenévesekre, mint az ittlévők 90%-a.
19 éves vagyok, beleuntam az egészbe
Mert nem a farkadról küldesz nekik képet.
Mert nem azt keresik, amit te.
Mert nem érdekli őket, amit írsz.
Mert önzők és sokat gondolnak magukról.
Te, ettől én is agyf**zt kapok. xD
Leírom az elején, nem keresek párt. Jó. Elfogadják. Halad a beszélgetés, már kezdek megnyílni kicsit, erre szó nélkül lelép. Komolyan, agyam eldobom. xD
És tudom, vannak hibáim. Túlpörgök, türelmetlen vagyok, nem bírok leállni egy nyomorult szusszanásra, maximum cigiszünetre, persze közben kávéval/energiaitallal, csak pörögjek, mert ez a nyomorult kényszerképzetem, hogy pörögnöm kell. xD
Egy igénytelen p**s vagyok, egy csöves hozzám képest divatdiktátor.
Tudom, hogy nem vagyok főnyeremény. De korrekt vagyok. És leírom az elején, hogy NEM kapcsolatra keresek, hanem barátkozni. És elfogadják látszólag. Én is elfogadom a másiknál, ha nem tökéletes. Attól kapok már agyf**zt, hogy a meleg szubkultúrában mindenkinek tökéletesnek kell lennie. Hát én meg egy majd annak idején egy EMBERT akarok magam mellé, aki tökéletlen, aki hozzám hasonlóan a kinyúlt, viseltes pólójában is le tud dögleni megnézni valami gagyi s**t a tévében. Nem istent akarok, hanem embert. Az emberek tökéletlenek.
Fúúúúúú....
19/p
Nem tudom, ezt én is mindig megszívom, pedig semmi extrát nem akarok :D
Általában itt mindenki a tökéletes pasit keresi, legyen girnyó, kocka hasú, meg feminim, stb.
Hát ez van :D
26F
Mert a legtöbb nyuszika.Csak a farkincára kíváncsiak.Aztán kiverik és kész.
Náluk ez a szex.
Mert a melegek tobbsege egy utolso gyoker.Nekem is hasonlo tapasztalataim vannak.Hazugsag a fo elemuk. A profilokon gyakran 10-20 evvel fiatalabb kepuk van fennt, vagy egy teljesen idegen, rendszerint szexi ferfi.
A megbeszelt talalkozo napjan rendszerint nemak. Nyelvek ismereteit valljak maguknak, majd kidetul, hogy egy arva szot sem tudnak kinyogni.
A primitiv emberek megtestesitoi.Gyakran undoritoan noiesebbek mint a legtobb hetero no.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!