Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív fiúk, ti sem találtok olyan aktívot, aki ne tűnne el pár üzenetváltás után?
Megfordítanám a kérdést, én aktív vagyok és miért nem találok olyan passzív értelmes embert, aki nem tűnne el pár uzenet után ?
Mindkét kérdésre a válasz : kamuzás és gyávaság van a háttérben, megy a recska a monitor előtt, és a sok ígéret. Aztán huss.....és másnap új regisztrációval kezdi elölről....
Ne haragudjatok,de 1000-ből 1 et fogtok találni aki el is akar menni hozzátok. Általában azok az emberek mernek,akik nem írják le neked,hogy mennyi mindent csinálna meg hogy milyen jó lesz.
Aki tényleg úgy ír veled,hogy nem viszi túlzásba és nem nagy a lelkesedése,az nagyobb eséllyel fog találkozni. :)
Nem szabad egyből aznap találkozót beszélni,hanem megnézni,hogy egyáltalán szimpatikusak vagytok-e egymásnak másnap,harmadnap is.
Aki nagyon erőlteti,hogy mennyire szexelne,az csak a videókat akarja helyettesíteni egy interaktívabb beszélgetéssel.
Én is aktív vagyok és nekem is az a tapasztalatom, hogy a passzívak pár üzenet után vagy a találkozó előtt eltűnnek, nem jönnek el vagy még törlik is magukat.
Roppant szánalmasak és gyávák.
Mikor passzív voltam, inkább olyan akadt, akit nem lehetett lekoptatni
De most passzívval vagyok együtt, kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!