Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt már,hogy rómeón arab...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már,hogy rómeón arab pasi írt nektek?

Figyelt kérdés
Mit reagálnál?
2022. jún. 1. 09:37
 1/7 A kérdező kommentje:
Arab országból,ahol büntetik.
2022. jún. 1. 09:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Dubajban a nyaraláson egyszer felnéztem VPnnel. Tök sokan írtak.
2022. jún. 1. 09:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Rómeón arab pasi még nem írt, de olasz, szlovák, horvát igen. Igazából ha tud angolul kommunikálni, akkor egész jól elbeszélgetek külföldiekkel. Dirtycode-on meg mostanában főleg románok írkálnak, és miután se angolul se magyarul nem tudnak hamar abba marad a beszélgetés.
2022. jún. 1. 09:39
 4/7 A kérdező kommentje:
De nem félnek regelni?Van,ahol halálbüntetés is van.
2022. jún. 1. 09:46
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

🤣Dubajban mondjuk a helyiek többsége úgy tartja ha lemegy a nap azt csinálsz amit akarsz

Mert akkor Allah nem látja.

És igen csak bujálkodnak.

Más kultúra más erkölcsi normák

Nem nekünk valók.

2022. jún. 1. 11:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Rám badoon írt arab srác, aki hithű muszlim is volt. Ő mondjuk félt, nem volt kint olyan képe amiről fel lehetett volna ismerni, és nem is küldött, de találkozni akart. Én amúgy is a Deákon ettem, mondta hogy kijön és akkor láthatom, mondom oké (amennyit lehetett látni belőle az alapján jónak tűnt) max. lekoptatom ha nem jön be. De jól nézett ki, helyes gyerek volt amúgy. Amúgy vannak bőven akiknek nem kell félni, azért az értelmiségiek közül ott sem mindenki fanatikus muszlim, meg homofób. Beszéltem többel is, de csak vele randiztam. Csomó arab van Budapesten, akik itt tanulnak egyetemen és baromira nem érdekli őket a vallás, meg örülnek hogy végre olyan helyen vannak ahol valamivel jobb a légkör ebből a szempontból. Meg vannak akik eleve már valamelyik nyugati országban születtek, mondjuk Franciaországban ők főleg nem fognak emiatt parázni. Szóval nincs abban semmi extra hogy egy arab ír rád, ők is ugyanolyan emberek, ha nem olyan környezetben nőttek fel ahol hülyeségekkel tömték a fejüket akkor sem homofóbok meg rettegők.
2022. jún. 1. 15:55
 7/7 anonim ***** válasza:
90%
Nekem torok pasim volt, muszlim vallassal... egyaltalan nem erdekelte a vallasa, es okos es jo fej srac volt. Kicsit hamar ment el, de johetett a masodik kor. Mondjuk o Isztambulbol szarmazott, de szerintem a farok mindenhol farok es mindenhol valahogy megoldjak... en pl itt magyarba is tudok egy csomo pasit aki bujkal es azt hiszi kijatsza az embeteket, a feleseget .. kozb meg fuvel faval k*rugat.
2022. jún. 4. 05:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!