Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok ti dugnátok egy nős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti dugnátok egy nős pasival?

Figyelt kérdés

2022. máj. 10. 12:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. máj. 10. 12:56
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem, mert nem szeretem ha megdugnak. De szoktam szopni nős pasit, az viszont nagyon izgi.
2022. máj. 10. 12:59
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
És ha nem tudtam hogy nős?
2022. máj. 10. 13:15
 4/16 anonim ***** válasza:
90%
Kizárt, nem vagyok gerinctelen.
2022. máj. 10. 13:16
 5/16 anonim ***** válasza:
87%
Faterom rendszeresen tette, szóval vannak, akik ezt szívesen megteszik. Pár hónapja bukott le 5 gyerek és 36 év házasság után. Vezetett róla egy naplót is. Érdekes dolgok derültek ki...
2022. máj. 10. 13:16
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
Igen, de csak ha ott van a feleség is és ő is akarná.
2022. máj. 10. 13:45
 7/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem, monogámia híve vagyok és én sem szeretném ha megcsalnának. Max akkor mennék bele ha tudna a feleség róla, de még úgy is vonakodva.
2022. máj. 10. 13:54
 8/16 anonim ***** válasza:
18%

Persze hogy meg.

Bárkit akit lehet.

A nők mást úgyse akarnak adni.

2022. máj. 10. 13:56
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nős vagyok. Volt aki lett volna állandó szeretőm, mert szerinte gyengéd és figyelmes vagyok. Pedig tudta hogy van feleségem, sőt, ismeri is.

Megint más konkrétan kérdezgeti hogy megcsalnám e az asszonyt , közben úgy nézve, hogy lehessen érteni hogy vele.

Van akiknek a házasság szent, van akinek pedig annyit jelent hogy jó vagy valakinek és lehet akkor neki is jó leszel. A másikkal való kapcsolatod pedig nem érdekli, vagy egyenesen izgatja.

2022. máj. 10. 13:57
 10/16 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon sok nős,vagy nővel kapcsolatban élő férfi megy el más férfivel.Van aki alkalmira, van, akinek titkos kapcsolata van.

Konkrétan két nős, családosról tudom - mindkettő harmincas -, hogy női szerepben hatvanas és kövér pasikkal járnak össze.

Az egyik még mazo dolgokat is bevállal.

De csak el kell olvasni bármely társkeresőt, vagy szexkeresőt, ott vannak bőven a nősek.Legalábbis a 20 %-uk, mert a többi titokban, kínlódva gyötrődik,mert nem tudja megélni, mert vagy ideje, vagy helye nincs. Főleg utóbbi.Pénze pedig nincs búvószobát kivenni,mert otthon anyuci elszámoltatja minden forintról.

Talán ezért mennek el öregekkel,mert azoknak már van nyugis lakás, ahol ..

2022. máj. 10. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!