Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Élvezed ha szájbadugnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élvezed ha szájbadugnak?

Figyelt kérdés
Nem öklendezel? Nem érzed nagyon megalázónak az egészet? A szádba élvezéssel együtt meg hogy ott térdelsz, stb. Kort is írjatok kérlek és előre is köszi a NORMÁLIs válaszokat.
2022. máj. 29. 17:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs benne semmi megalázó. Inkább nagyon jó érzés
2022. máj. 29. 20:16
 12/18 steven95 ***** válasza:
100%
Sajnálom aki ezt megalázónak tartva nem tudja élvezni. Nyílván nem egy jött-menttel, hanem kapcsolatban, és egyáltalán nem kell a durvaság, de megadni a masiknak egyfajta szexuális szabadságot, hogy tudja - ha egy rövidke időre úgy dönt -, hogy megtehet dolgokat felszabadultan, mert biztosítottam róla, az extra izgalmas, semmi megalázás. Ha meg nem élvezed oda a kölcsönösség elve. A legfontosabb! Nem kell olyanba belemenni amit nem akarsz, egy kicsit sem.
2022. máj. 29. 22:52
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolso szepen fogalmaz.. mi a parommal 6 eve vagyunj egyutt, az elejetol.kezdve igy csinaltuk. En elvezem mert szeretem mikor tovig nyomja a torkomba, de persze oda figyal h na legyen baj sem... sokszor fogja a fejem es iranyit, de valojaban en iranyitok mindig... ez igazabol kolcsonos... o imadjak ha toveg es melyen lesz*pjak, en imadom ezt az oromet neki adni.... lehet hulye dolog de nekem az az izgato ha erzem h kemenyedik es h ezt elvezi, ilyenkor ha el is megy azt is szeretem... egy dolgot nem szeretek h amikor bennem elmegy akkor csokolozni nem szeretek vele.. 🤣🤣
2022. máj. 29. 23:45
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a faszt.
2022. máj. 30. 01:26
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Haverommal pár éve csináljuk már, közös hokiból indult, aztán be is kaptuk egymásnak. Előfordult többször is, hogy az egyikünk jobban beindult, de kezdetben nem voltunk túl magabiztosak ezügyben. Mindketten nagyon megszerettük a szopás részét, nagyon felizgat. Volt rá példa már, hogy szopás közben amelyikünk szopott külön mondta a másiknak, hogy nyugodtan dugja keményebben. Dugta már meg a haverom is az én számat, meg én is az övét. Egyikünk sem éli meg megalázónak. Annál jobban izgató. Sosem feszítjük túl a húrt, valahogy mindig adja magát a helyzet, nem öklendezünk, pedig egyikünk sem kifejezetten kis mérettel van megáldva. Szeretem én is ha ráhúzhatom a farkamra és dughatom a száját, de ugyanakkor azt is szeretem ha érzem, hogy ő húzza rá a farkára a számat és gyorsít a tempón. Mindketten élveztünk már a másik szájába, nyeltük is. Szerencsére egyikünknek sem volt taszító az íze, bejött az is, nem megalázó.

27/F

2022. máj. 31. 11:56
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem volt még részem benne de szívesen kipróbálnám.
2022. jún. 4. 20:59
 17/18 anonim válasza:
100%
Én szeretem a hülye faszokat
2022. júl. 23. 04:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha nem erőszak áldozata vagyok, akkor jöhet a szájba dugás :)
2024. ápr. 19. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!