Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívak ti élvezitek ha szájbadugásnál látjátok a másikat könnyezni, stb?
Nem.
És szerintem elég betegnek kell lenni ahhoz, hogy valaki a másik szenvedését élvezze.
Szerintem mindkettőt szeretik, azt is ha mélyen van a farkuk, és látják hogy megszenvedsz vele.
Igaz én passzív oldalról látom ezt. 😉
18f
Nem tudom mit szeretnek benne, de az első szopásomnál, ahol tudta is a srác hogy kezdő vagyok, és megbeszéltük hogy csak annyira kapom be mennyire megy igy elsőnek, ahhoz képest a felénél elkezdte erőteljesen ki-be nyomni meg tövig nyomni a fejemet lefogva. Azért kezdőként nem volt túl kellemes a helyzet.
A válasza csak annyi volt hogy, bocs ha szopatok nem bírom ki enélkül, csak nem akartam előre mondani, mert akkor nem elégítesz ki.
Sajna több ilyesmi partnerem is volt azóta. Mindenesetre nem ítélem el azt aki szereti mélyre tolni, csak beszélje meg előre...
19f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!