Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktívak ti élvezitek ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktívak ti élvezitek ha szájbadugásnál látjátok a másikat könnyezni, stb?

Figyelt kérdés
Vagy azt élvezitek csak hogy mélyen bent a farkatok?
2020. okt. 4. 18:19
 1/10 anonim ***** válasza:
51%

Nem.

És szerintem elég betegnek kell lenni ahhoz, hogy valaki a másik szenvedését élvezze.

2020. okt. 4. 18:20
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Engem izgat a tudat, hogy nem annyira jó neki de mégis vágyik a farkamra és tűri. Igaz én dominánsként is élvezem azt hogy a másikkal bármit teszek élvezi.
2020. okt. 4. 18:21
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem mindkettőt szeretik, azt is ha mélyen van a farkuk, és látják hogy megszenvedsz vele.

Igaz én passzív oldalról látom ezt. 😉

18f

2020. okt. 4. 18:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Én élvezem ha élvezi. És van aki élvezi. Nem tartom emiatt betegnek addig míg minden szereplője okésnak tartja ami történik. (Csak válaszolva az elsőre)
2020. okt. 4. 18:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is elvállalom, mert jobb, mint a semmi, de sokkal jobban örülnék egy kedves aktívnak, akit több örömöt tud és akar nyújtani. Nem pedig egy egoista állatnak.
2020. okt. 4. 18:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is osztom az utsot de szükség nagy úr
2020. okt. 4. 22:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit izgató a szenvedése, de jobban örülök hogyha élvezi a partner is a dolgot teljes mértékben. Elvégre a kölcsönös örömszerzés lenne a szex célja.
2020. okt. 5. 05:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mit szeretnek benne, de az első szopásomnál, ahol tudta is a srác hogy kezdő vagyok, és megbeszéltük hogy csak annyira kapom be mennyire megy igy elsőnek, ahhoz képest a felénél elkezdte erőteljesen ki-be nyomni meg tövig nyomni a fejemet lefogva. Azért kezdőként nem volt túl kellemes a helyzet.

A válasza csak annyi volt hogy, bocs ha szopatok nem bírom ki enélkül, csak nem akartam előre mondani, mert akkor nem elégítesz ki.

Sajna több ilyesmi partnerem is volt azóta. Mindenesetre nem ítélem el azt aki szereti mélyre tolni, csak beszélje meg előre...

19f

2020. okt. 5. 05:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Rantam gyakorolhatnak az aktivok
2020. okt. 6. 09:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
igen, élvezem
2020. okt. 7. 14:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!