Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szereted ha szájbadugnak?
Figyelt kérdés
Nem rossz ha mélyre megy? Hány éves vagy?2021. nov. 22. 15:46
2/21 anonim válasza:
Már néztem is, hogy wtf? :D
Én annyira nem kedvelem a szájbadugást. De seggbedugást sem. Ha szeretem nagyon az illetőt, akkor megengedem, de egyébként számomra nem vonzó, ha tárgyként kezelnek. Előbb rugdosnám szét a p*csájukat ezeknek, minthogy hagyjam ezt. Érzelmi alapon sokkal jobban élvezem ezeket a dolgokat. Anélkül szerintem nagyon uncsi.
6/21 anonim válasza:
a szajbadugas a legizgatobb dolog. sajnos sokat oklendezek, de a partnerem nem zavarja
7/21 anonim válasza:
A 3-as választ örömmel olvastam. " érzelmi alapon" ez nagyon fontos, ezek szerint másnak is !
8/21 anonim válasza:
Nem vagyok tárgy, és ezt nem is csinálnám meg mással. Ha van párom, akivel nagyon szeretjük egymást, akkor nyilván tudom, hogy szeretetből csinálja és nem eszközként tekint rám, akkor hagyom és szívesen is, mivel tudom hogy neki jó, ő meg tudja, hogy ebbe szeretetet és nem "eszközhasználatot" kell belelátni.
9/21 anonim válasza:
Szájbarúgást olvastam, na azt nem szeretem. Másik jöhet, ha nagyon szexi az illető 😋
10/21 anonim válasza:
Egyszer nekem is csinálta egy aktív, de jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!