Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Normális ez az érzés? Vagy mi ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez az érzés? Vagy mi ez?

Figyelt kérdés
Fura fiú vagyok, mert technikailag biszexuális vagyok, mégis legszívesebben melegként élném az életem. Egyébként nagyon szépnek látom a lányokat, és őszintén csodálom a stílusukat, a pszichéjüket… Meg számomra egy meztelen női test nagyon is esztétikus… Egyszerüen semmilyen szexuális vágyat nem érzek feléjük. Ellenben a fiúk… annyira gyerekesek, komolytalanok, igénytelenek, izléstelenek… Mégis valami megmagyarázhatatlan oknál fogva nagyon kivánom az intimitást fiukkal… meg olyan fantaziak, vagyak fogalmazodnak meg bennem, amik megijesztenek. Mi lehet ennek a megoldása?
2022. máj. 29. 10:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is bejön a csók simi bújás is sráccal. Én is bi
2022. máj. 29. 10:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon szeretem a női elmét, pszichét. Odáig vagyok a női mentalitásért, gondolkodásmódért, valószínűleg azért, mert sokkal közelebb áll hozzám, mint a férfiaké. Sőt, nem undorodom, mint sok homoszexuális a női testtől, szépnek tartom én is. Ettől függetlenül egyáltalán nem izgatnak, semmilyen vágyat nem váltanak ki belőlem, a férfiakkal ellentétben. Egyébként eléggé szexista megnyilvánulás a férfiakkal szemben, hogy gyakorlatilag mindegyiket a gyerekes, komolytalan, igénytelen, ízléstelen szavakkal illeted. Szerinted tényleg csak ilyen pasik léteznek?! :DD Summa summ., ezt azért írom le, mert én személy szerint meleg vagyok. Biztos, hogy nem tartozol közénk? :D

F18

2022. máj. 29. 10:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem minden férfire írom persze. Csak a tapasztalat a lányismerőseimtől, hogy milyen pasikkal kezdenek, elég lesújtóak.
2022. máj. 29. 10:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább fel nézek a nőkre, meg imádom ha egy filmbe sorozatba van egy erős női karakter. De engem sem vonzanak a nők szexuálisan, és ez teljesen oké. Ezzellen nem lehet semmit csinálni.
2022. máj. 29. 11:05
 5/5 anonim ***** válasza:
94%
Kanos vagy.
2022. máj. 29. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!