Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbáltam milyen fenekelős játék. Nem élveztem, úgy voltam vele, hogy soha többé, de most valami egészen más érzés vett hatalmába. Normális ez? A nyomai mikor múlnak el? 18f
Úgy érzem hogy egyszerre nagyon félek tőle, de egyszerre vágyom is rá. eddig nem féltem hanem masztiztam a gondolatára, de most bazira félek, mert nagyon fájt. A kérdésem az lenne, normális ez? Én kértem hogy verjen el úgy ahogy elvert volna régen egy nagyon rossz gyereket, mivel nem igen tanulok az egyetemre és linkeskedem is, sajna ez nem jó és ennek a pasinak volt olyan valamilye is, amihez kitudta szíjazni a kezemet/combomat. szerintem ez ilyen homemade cucc volt :D de hasznos. én akartam hogy megtapasztalhassam milyen érzés. Hát rohadtul szar érzés... amikor kiszabadult a kezem közben, simán kezelt, mivel vékony fiú vagyok és ráhúzott a popsimra 3 akkorát a szíjjal hogy azthittem vér fojuk le vagy ilyesmi, annyira rossz volt. de a lényeg. Akkor borzalmas érzés volt. tegnap is az volt de már halványult. Most pedig egy ilyen izgató de nagyon félelmetes érzés fog el, hogy itt van ez hogy elfenekelhetnek megint, de az nagyon fáj, felidéztem a fájdalmat és bazira nem akarom de olyan fura az egész.
felajánlotta hogy ellenörzi a jegyeimet és ha gondolom megbüntet ha úgy látja helyesnek. szerintetek belemenjek vele egy ilyen kapcsolatba? egyik felem bele akar, a másik meg fél hogy nagyon fog fájni. Amúgy normális ember nem gyoilkos vagy ilyesmi, cége van és értelmiségi.
amúgy a nyomok mikor múlnak el? Mert több helyen belilult egy kicsit.
18 évesen mar mindent próbáltál...
Kiélt unott felnott lesz belőled...
Az, hogy cége van és értelmiségi még semmit nem jelent. Nekem volt többdiplomás ismerősöm aki szuperjól alázott mindenkit aki akarta, szóban is tettben is.
Az ilyen emberektől mentsen meg az Isten!
"szeretek én lenni a kiszolgáltatott fél"
Óh, bébi! Ezt nálam fájdalom nélkül is megkaphatnád :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!