Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan meleg, aki azért nem szexel senkivel, mert fél a nemi betegségektől?
Az a helyzet, hogy sokan egy kérdésre adott válasszal megelégszenek. - - Van bármilyen nemibetegséged?
- Nincs.
És ennyi elég nekik, de van olyan is, aki azt mondja inkább szex után megy tesztelni magát, mert nem akar ilyet kérdezni. Ha elkap valami betegséget sokra megy az utólagos teszttel...
Sajnos az emberek könnyen hazudnak már tapasztaltam ez meg a másik...
Nem vagy hetero 6-os, de ezt te magad is tudod. :D Meg amúgy nem mindegy, hogy mi vagy? Annyira unalmas ez a skatulyázás. Elárulom, hogy ezeknek a más orientációba és identitásba tartozó embereknek a száma is jóval több, mint amit a jelenlegi statisztika kimutat. Ugye, elvileg 5%, ami egy jó nagy f*szság. Van az bőven 15-20% is, csak a legtöbben nem vallják be, meg ahhoz el is kell fogadnia magát az embernek, hogy bekerüljön egy ilyen statisztikába, mert nyilván akkor mernek ilyen lépést megtenni. Namost nekem nem egy olyan meleg idősebb ismerősöm, akinek van családja, mert fontosabb volt a szülői meg társadalmi nyomás, mint a saját boldogsága. Ennek mindegyike súlyos lelki sérült lett(azok is voltak, hiszen ezt azt utat válaszottták. Épeszű ember ilyet nem tesz.). Addig, amíg valaki nem képes elengedni a társadalmat és a közvetlen környezetét, az sosem lesz boldog. Orientációtól függetlenül.
5-ös
"Az a helyzet, hogy sokan egy kérdésre adott válasszal megelégszenek. - - Van bármilyen nemibetegséged?
- Nincs."
Hát most kinek mire van igénye, tudod. :D Én írtam azt az ismerősömet is, de ő egyébként még a jóval értelmesebb kategória. Akkor képzelheted, hogy milyen lehet a többi. Felelősségtudata nem nagyon van az embereknek.
De, hetero vagyok, csak kicsit sok volt a poresz. :D
Nagyon taszít a saját nemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!