Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan meleg, aki azért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan meleg, aki azért nem szexel senkivel, mert fél a nemi betegségektől?

Figyelt kérdés
2022. máj. 27. 16:49
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Nem vagyok meleg de érdekel milyen ha srác orálisan kényeztetne. Na és pont a felsorolt okok miatt nem volt senki mert mikor kértem hogy esetleg van-e tesztje jött a sértődés. És már az is csoda hogy arckép nélkül szóba áll velem...
2022. máj. 27. 16:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Elsonek: nem vagy meleg, bi vagy:) egyebkent en melegkent ugyanilyen vagyok, nagyon elovigyazatos, sokak szerint tulsagosan is, de ez van. En is kerek papirt, tudom, hogy az semmit nem jelent, de talan mar egy garancia. Kicsit hipo vagyok, igy minden fertozestol rettegek:DD
2022. máj. 27. 17:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább biszex vagyok, de egyik első oka ez, hogy nem próbáltam ki fiúval.
2022. máj. 27. 17:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem félek, de nem vagyok hülye. Minden jöttment prolival biztos nem feküdnék le. Komolyan kéne venni amúgy. :D Fele nemi beteg azt sem tudja magáról, hogy az, mert nincs súlyos tünete. HIV az meg alapból más tészta. Ott kb 5-10 év után jelennek meg első tünetek fertőzést követően. Szóval vannak bőven, csak maguk sem tudják, mert nem járnak szűrésre. Nekem is van ilyen ismerősöm, aki konkrétan fél elmenni kivizsgálni, de benne van a pakliban, hogy az. És így szexel másokkal. Szóval vicc tényleg egyesek felelősségtudata.
2022. máj. 27. 18:03
 5/10 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy sokan egy kérdésre adott válasszal megelégszenek. - - Van bármilyen nemibetegséged?

- Nincs.

És ennyi elég nekik, de van olyan is, aki azt mondja inkább szex után megy tesztelni magát, mert nem akar ilyet kérdezni. Ha elkap valami betegséget sokra megy az utólagos teszttel...

Sajnos az emberek könnyen hazudnak már tapasztaltam ez meg a másik...

2022. máj. 27. 18:15
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
Én sem vagyok meleg, de egy szép transzival egyszer kipróbálnék dolgokat. De soha nem fogom valószínűleg, mert tartok a betegségektől. (Meg attól is, hogy nem menne, pont mert 100% hetero vagyok, de azért kicsit izgat ez is.)
2022. máj. 27. 18:19
 7/10 anonim ***** válasza:
61%

Nem vagy hetero 6-os, de ezt te magad is tudod. :D Meg amúgy nem mindegy, hogy mi vagy? Annyira unalmas ez a skatulyázás. Elárulom, hogy ezeknek a más orientációba és identitásba tartozó embereknek a száma is jóval több, mint amit a jelenlegi statisztika kimutat. Ugye, elvileg 5%, ami egy jó nagy f*szság. Van az bőven 15-20% is, csak a legtöbben nem vallják be, meg ahhoz el is kell fogadnia magát az embernek, hogy bekerüljön egy ilyen statisztikába, mert nyilván akkor mernek ilyen lépést megtenni. Namost nekem nem egy olyan meleg idősebb ismerősöm, akinek van családja, mert fontosabb volt a szülői meg társadalmi nyomás, mint a saját boldogsága. Ennek mindegyike súlyos lelki sérült lett(azok is voltak, hiszen ezt azt utat válaszottták. Épeszű ember ilyet nem tesz.). Addig, amíg valaki nem képes elengedni a társadalmat és a közvetlen környezetét, az sosem lesz boldog. Orientációtól függetlenül.

5-ös

"Az a helyzet, hogy sokan egy kérdésre adott válasszal megelégszenek. - - Van bármilyen nemibetegséged?

- Nincs."

Hát most kinek mire van igénye, tudod. :D Én írtam azt az ismerősömet is, de ő egyébként még a jóval értelmesebb kategória. Akkor képzelheted, hogy milyen lehet a többi. Felelősségtudata nem nagyon van az embereknek.

2022. máj. 27. 18:45
 8/10 anonim ***** válasza:
57%

De, hetero vagyok, csak kicsit sok volt a poresz. :D

Nagyon taszít a saját nemem.

2022. máj. 27. 18:56
 9/10 anonim ***** válasza:
59%
De, azért mert taszít egy férfi, az nem jelelenti azt, hogy hetero vagy. Vagy nem értem. Szerinted, ha vonzanak a transzok, akkor hetero vagy? Nyilván tudod te magad is, hogy nem. Nem csak homi, biszexuális meg hetero létezik ám. De amúgy meg lényegtelen, nem? Haverjaid közözött is van épp elég homár, meg bi, meg minden kutya f*sza, csak épp nem tudsz róla.
2022. máj. 27. 18:59
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Van, én
2022. máj. 29. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!