Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nagyon szeretnék szopni, de félek a betegségektől?
Figyelt kérdés
2021. szept. 18. 16:15
2/10 anonim válasza:
Csináld egy fix megbízható partnerrel.
3/10 anonim válasza:
Ha tudat alatt undorodsz tőle, nem kötelezhet rá senki.
5/10 anonim válasza:
ha örök rettegésben akarsz élni, akkor nem lesz semmi aztán ki tudja melyik nap patkolsz el
6/10 anonim válasza:
Csináljatok előtte tesztet mindketten, ha már megvan a kiszemelt.
8/10 anonim válasza:
Olyan partnert keress, akinek egyszerre csak egy partnere van (tudom, ez nem ilyen egyszerű, de ha kifogsz valaki hozzád hasonlóan félőst, akkor biztosan nem fog téged másoktól kapott betegségekkel lefertőzni). Nekem is volt egy partnerem több évig, megelégedtem vele.
9/10 anonim válasza:
marpedig kukit szopikalnii, cumikazni csuda joooooooo!!!
10/10 anonim válasza:
Ez nagyon igaz ! Főleg, ha jön jutalom is belőle utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!