Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy valaki nem képes az anált élvezni?
Figyelt kérdés
Van akivel akarom. Izgat. Kívánom. Mégis kicsivel vastaggal vékonnyal naggyal se jó. Mind egy darabig megy be. Nem élvezetes. Ha nem veri közbe nekem akkor fájdalomnak élem meg. Aztán napokig kellemetlen. Mi lehetne megoldás?2022. máj. 26. 13:55
1/4 anonim válasza:
Nem tudom mi lehet az oka, de szerintem sokan nem élvezik az anált. Talán mert különbözőek vagyunk. Az én barátom is szívesen megdug engem és én élvezem is, de azt nem szeretné, hogy én dugjam őt. Attól tart, hogy fájni fog neki.
Nekem kicsit fájt az első alkalom, de úgy is élveztem. Azóta pedig már eléggé el tudok lazulni, hogy ne fájjon és teljesen élvezni tudjam.
2/4 anonim válasza:
Igen
Töbszőr próbálkoztam, nem jött be.
Évekkel később egy kisebb méretbe Bele ültem, de úgy hogy én irányítottam így tudom élvezni.
Passzívként mindíg Átadtam az irányítást az aktívnak itt lehetett a gond nálam.
3/4 anonim válasza:
Völegénybetegség a neve és az okozza hogy sokáig vagy felizgulva anélkuul hogy elélveznél. Csak egy gyogyszer van rá ki kell rázni. Mert másképp olyan görcsöt kapsz mint amikor vizben uszva begörcsöl kezed lábad. Csak ebben az a gáz ezt nem lehet kimozgatni masszirozni ezért kell mindenképp kirázni hogy elernyedjenek az izmok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!