Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő túl van a változó koron, még képes a szexre? Tudja élvezni? Tud maszturbálni?
Figyelt kérdés
2022. febr. 10. 11:43
1/8 anonim válasza:
Hát hogyne tudna,mondjuk nem nedvesedek már úgy,kell a síkosító.
2/8 A kérdező kommentje:
És kívánja is a szexet?
2022. febr. 10. 12:07
4/8 anonim válasza:
Nincs ilyen ökölszabály. A hormonok mindenkivel másképp "bánnak el". Vannak akiknek szinte teljesen megszűnik a libidójuk, vannak akiknél a nedvesedés gondot okozhat, meg vannak akik jobban kívánják és bírják, mint valaha. Mindenkinél más.
5/8 anonim válasza:
Igen kívánom,ötven felett vagyok.Más kérdés ,hogy a férjemnek vannak már potencia gondjai,ezt el kell fogadnom,az öregedéssel ez is együtt jár.Kiváló családapa ,és kiválóan teljesített az ágyban is amikor még fiatalabbak voltunk.Ezzel majd tis is szembesülni fogtok ha elszáll majd felettetek ez idő.Közel sincs akkor igényem rá,mint mondjuk volt 10-15 évvel ezelőtt.Szoktam maszturbálni,férjemmel már egészen ritkán vagyunk együtt,vannak egészségügyi problémái is.Természetesen ezt elfogadom,és megértem,együtt öregedünk.
6/8 anonim válasza:
5#
50 es férfi és már igy le van pukkanva?
7/8 anonim válasza:
61 éves...,vannak egészségügyi problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!