Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Camponai gloryhole létezik még?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Camponai gloryhole létezik még?

Figyelt kérdés
Nagyon megosztó véleményeket láttam. Valaki szerint már fixálták, de mostanában is láttam olyat, aki írta,hogy még létezik. Most akkor létezik?

2022. máj. 24. 16:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%

Fix létezik,egy hete voltam

Középen földszint,dm melletti wc

2022. jún. 3. 21:56
 12/16 anonim ***** válasza:
84%

Én vagyok a #10

Pont jó helyen van

18/f

2022. jún. 3. 21:57
 13/16 anonim ***** válasza:
28%
Na akkor mehettek élvezkedni langyik. Jó szórakozást
2022. jún. 4. 23:27
 14/16 anonim ***** válasza:
24%
11: Köszi, most legalább már tudom jelezni az üzemeltetőknek hogy hol kell sürgősen rendet rakniuk.
2022. jún. 5. 00:13
 15/16 A kérdező kommentje:
Eddig sem raktak rendet ezek szerint, vagy ha igen, utána újra kreálnak egyet.
2022. jún. 5. 00:19
 16/16 anonim ***** válasza:
24%
Mindig utat törnek maguknak, mert nem lehet hatékonyan fellépni az ilyen moslék emberek ellen, az irgum-burgum az őröktől meg hogy kicsit meghurcolják nem elég nekik, még élvezik is. Olyan bírság kéne, hogy a hónap végéig kenyéren éljen akkor meggondolná mikor megy legközelebb. Bár én akkor sem sajnálnám, ha egyszerű járókelő aki rajtakapná őket, feltörölné velük a padlót. De végülis majdnem jó helyen járnak, trágyázni is a WC-be szoktak, nekik is csak bele kéne állni a WC csészébe és lehúzni magukat.
2022. jún. 5. 00:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!