Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy olyan sráccal akinek nagyon csúnyák a fogai?
Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot aki nagyon helyes és jófej, de nagyon taszítóak a fogai. Úgy érzem ha összejönnék vele, akkor nem tudnék vele csókolózni. Rossz ember vagyok, hogy ilyen dolog miatt visszautasítok valakit? Persze nem hoznám fel ezt a dolgot neki, mert nagyon nehéz lehet ez.2022. máj. 24. 12:12
11/19 anonim válasza:
Bár hetero vagyok de abszolút megértelek. Nekem pl egy lányban nagyon fontosak a fogai.
12/19 A kérdező kommentje:
#10 tudom, hogy vannak fogászati beavatkozások amik tudnak segíteni nekik, de most hozzam ezt neki fel vagy hogyan lehetne szerinted ezt megoldani. Meg ott van a másik dolog, hogy 23-26 között van (nem akarok pontos kort írni) már több éve van rendes munkahelye, szóval nem értem miért nem csináltata meg azóta. Simán össze lehet gyűjteni azt a pénzt ami kell neki erre, főleg azzal a munkahelyével ahol dolgozik.
2022. máj. 24. 18:03
13/19 anonim válasza:
10es vagyok. Ezért mondtam hogy van az az eset, amikor már gáz tud lenni a dolog. Neked kell eldöntened hogy igy akarsz tőle valamit vagy sem. Ha amúgy minden téren tetszik neked, akkor folytasd vele és egyszer ovatosan hozd fel a dolgot. Ha vannak más dolgok is amik zavarnak vele kapcsolatban, akkor inkább szakitad meg a dolgot. Te tudod, hogy mi az ami még belefér neked és mi nem.
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Úgy döntöttem, hogy nem akarok vele komoly kapcsolatot ez miatt, barátok azért lehetünk és ha egyszer úgy dönt meg csinálja a fogait és épp szabad leszek, akkor lehet bele mennék kapcsolatba. Eléggé szarul érzem magam, hogy ennyire fontos nekem egy külső dolog, de nem tehtek róla nagyon zavar.
2022. máj. 24. 19:13
15/19 anonim válasza:
Nem baj, hogy fontos a külső! Ne èrezd magad rosszul, ezért nem vagy rossz ember!
16/19 anonim válasza:
Ne érezd magad rosszul kérdező. Úgy nem lehet kapcsolatban lenni, hogy undorral csókolózol valakivel. Én is iszonyú érzékeny vagyok a fogakra, kb az az első amit megnézek, na meg kellemetlen szagú lehelet amitől még hányni tudok. Ezen változtatni nem lehet, mert zsigerből undorító nekünk.
17/19 everlight válasza:
A legtöbb embernek rosszak a fogai,
18/19 anonim válasza:
Vannak, akik nagyon félnek a fogorvosoktól és emiatt, ha zavarja is őket nem mennek fogorvoshoz.
19/19 anonim válasza:
Összejönnél ? Amikor elmosolyodsz, akkor minden kiderül ! Van akinek fontos a szájhigiénia. Én is most járok fogdokihoz és mindent ami elmaradt a kovid miatt, megcsináltatom. Annyira nyugodt vagyok előtte, van amikor elszunyókálok a váróban. De ez azért van, mert egyszer megakartam lépni a fogorvosomtól, aki a fogamat ínyig letörte. Megakartam lépni, de nem engedtek és elkísértek a szájsebészetre ! NA ott amikor kikalapálják a csonkot az nem volt semmi ! Ez már séta, ahhoz képest. Kösd fel a gatyót és irány az orvos ! Még, ha félsz is , nagyon sok betegség származhat a rossz fogak miatt. Pl: szívbetegségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!