Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vidéki srácok ti összejönnétek egy pesti sráccal?
Soha!
Tapasztalat, hogy ha vidéki is volt előtte, már lenézi a vidékit, megváltozik a mentalitása.
Pest megyei vagyok, tény hogy a belvárosban másképp gondolkolkodnak a melegek.
Ismerkedtem a városban sokat ha ott kapcsolatról beszéltem mindenki hülyének nézett.
Volt kivétel, de nagyon kevés.
Persze, egyetem után felköltözök én is.
Budapest eléggé nagy terület, nem mindegy hogy valaki pl a 7. vagy 17. kerületben él.
A belvárosiak borzasztó felületesek, lenézőek, beképzeltek, úgy gondolják ők a világ közepe és mindenkinek hozzájuk kell alkalmazkodni.
De a budai oldalon vagy a külvárosban már vannak normálisabb emberi srácok.
Vidékiként ingázom a kettő között(a fővárost is szeretem) ,de nem az döntene (,ha keresnék párkapcsolatot), hogy hol lakik, hanem, hogy milyen személy, mennyire van meg a szenvedély. Nem gondolnám, hogy minden pesti srác, vagy férfi bunkó, vagy minden vidéki meleg normális lenne.
(Tizennyolc)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!