Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem találtok meleg barátot?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találtok meleg barátot?

Figyelt kérdés
A
2022. máj. 24. 10:56
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Mert aki tetszik, annak én sose tetszek :(
2022. máj. 24. 10:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem keresek.
2022. máj. 24. 11:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem keresek
2022. máj. 24. 11:33
 4/8 anonim ***** válasza:
98%

Mert aki csak barátot keres, azon átnéznek,mert mindenki szexre megy.Aki párkapcsolatot keres, azt a válogatás meg az elszállt igények miatt dobják.

Ennyi a rövid sztori...és így nem csoda, hogy sokan már nem is keresnek.

2022. máj. 24. 11:37
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Mert még nem próbálkoztam. Eléggé macerás lenne az egész, egyrészt mert a szüleimmel élek, másrészt most jobban szereték magamra és a jövőmre foglalkozni. Persze nem zárkózok el a lehetőségtől, hogy megismerek valakit aki megtetszik és ő is meleg. De úgy érzem kicsit nehéz is lehet olyan valakit találni, akinek hasonló tervei vannak a jövőre nézve mint nekem, mert sok dolog van ami nagyban befolyásolna az életemet például elköltözés Magyarországról és nem várhatom el a másik személytől, hogy dobjon magától el mindent és jöjjön velem új életet kezdeni.
2022. máj. 24. 11:53
 6/8 anonim ***** válasza:
89%
Én is ugyanúgy állok ehhez hozzá, mint az ötös válaszoló. Nem értem, hogy egyeseknek ez miért nem tetszik.
2022. máj. 24. 12:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert mindenki csak szexelni akar
2022. máj. 24. 17:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki gondolja szóljon és itt vagyok. 28/f aktív. Csak olyanok írjanak, akik velem egykorúak vagy fiatalabbak. Köszi :)
2022. máj. 24. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!