Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy melegségével küzdő fiúnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy melegségével küzdő fiúnak mi lehet a jó tanács? Hogy lehetne könnyebb?

Figyelt kérdés
Hogy tudnám könnyebben elfogadni magamat? Mi az amit meleg férfiként boldogabban élnék, mint lányokkal? Mitől lenne jobb, ha felvállalnám?
2022. máj. 23. 19:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
6%
Ne fogadd el. Gyógyulj meg. Imádkozzál.
2022. máj. 23. 19:40
 2/15 anonim ***** válasza:
33%

Az elfogadás közt és a között, hogy úton-útfélen azzal kérkedik valaki, hogy meleg, azért van különbség.

Én elfogadtam, hogy ha megszakadok se fognak bejönni a lányok, de nem írom ki a homlokomra, hogy meleg vagyok, ahogy egy jó érzésű hetero is lehetőség szerint a négy fal között éli meg kapcsolatát.

Szóval fogadd el, hogy meleg vagy, ne hitegesd magad és másokat sem az ellenkezőjével, de ettől függetlenül még nem kell világgá kürtölni, hogy kikhez vonzódsz.

A magamutogatás már egy másik szint, és szerintem gáz. Ahogy a Pride, meg úgy ámblokk az egész lobbi.

2022. máj. 23. 20:04
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz dolog ez, én tudom és kb minden meleg bizonyos szintig tudja. Mindannyian keresztül megyünk ezen. Viszont ez vagy Te. Ez nem vesz el semmit sem a jó tulajdonságaidból (persze a rosszakon sem javít :D), és ettől nem válsz rossz emberré. Vagy aki vagy és ha valakinek ez nem tetszik, akkor tehet egy szívességet. Persze ne legyél egy beképzelt majom, meg kell találni az egyensúlyt a két véglet között. Ha összeszedted a bátorságod, akkor mond el azoknak akikben a legjobban megbízol. Aztán ha megtaláltad az igazit (már ha létezik olyan), akkor éljetek boldogan. Nehéz élet a mienk, ez tény, de ez van és túl rövid ahhoz, hogy azon idegeskedjünk hogy xy mit gondol. Nem vagyok pszichológus, sem olyan aki elégedett volna saját magával, és nem is olyan életet élek mint amire vágyok, de próbálkozom. Tedd te is ezt, ha kell, kérj segítsége szakembertől. Kis szerencsével még erősebb is lehetsz lelkileg és mentálisan is mint némely hetero. :)
2022. máj. 23. 20:48
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus a legjobb megoldás, de gondolom még nagyon fiatal vagy.
2022. máj. 23. 21:31
 5/15 steven95 ***** válasza:
91%

Idő. Tizenegy-két évesen bele se mertem gondolni, hogy egyszer ezt nekem el kell mondanom, ha egyszer normális életet szetnék. Gimi alatt már megbékéltem a gondolattal, egyetem alatt el mertem mondani. Azt tudatosítsd magdban, hogy nem a lányok és fiúk között választasz mikor elfogadod a meleg részed. Hanem magadat választod!...ahogy mindenki más. Akkor lesz jobb ha felvállalod, ha már elfogadtad önmagad. Most még megfelelni akarsz, de a hetero srácok szerinted azért kergetik a lányokat mert meg akarnak feleni?? Ugyan...A boldogságot nem az adja milyen nemű a párod. A boldogsagod belülről fakad, Te teremted meg. Nem vagy egyedül! Ha tudod már mit akarsz igazán, akkor fogod tudni elfogadni magad és utána felvállani is. Éreztem én is egyedül magam, volt hogy próbáltam nem maszturbálni, aztán volt hogy legalább ne gondoljak srácokra közben... nagyon nem ment. :) Ha vannak igaz barátaid, vagy olyan akinek elmondhatod az sokat segít. Ne siesd el, lélekben erősödj, szerezz egy magabiztosságot az erzéseid illetően, tisztuljon a kép, amihez türelem kell, s csak utánna, apró lépésekben. Nem maradsz le semmiről :)

Az első két hozzászóló pedig az, akinek vállalhatatlan a véleménye, ne foglalkozz velük. Ez az én véleményem.

26F

2022. máj. 23. 22:12
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Én most nem tervezek nagyon belemenni a témába, a nagyját elöttem amúgyis leírták :)

Szerintem abba gondolj bele, hogy szíved szerint mit szeretnél csinálni?

Egy életed van, azt úgy éljed, ahogy te szeretnéd. És ne úgy, ahogy mások elvárják, mert úgy sosem leszel igazából teljesen elégedett.

Magadért kell élned.

És az, hogy az emberek mit gondolnak, azzal még bőven ráérsz foglalkozni. Először magadban kell ezt lerendezned. Nekem az segített hogy másokkal beszélgettem neten erről, meg tulajdonképpen minden féléről. Bár nemtudom mennyire vagy tisztában vele, nagyon sok ember nem képes egy értelmes beszélgetést folytatni, túlságosan leköti őket a kanosságuk :/

Minden esetre ha szeretnél valakivel beszélgetni, akar írhatsz privátban.

A sok negatívval meg ne foglalkozz. Én mindigis úgy voltam vele hogy olyan nem tud megbántani, akinek nem is adok a véleményére. Ha meg olyan elpártolna tőled ennek okán, az annyit is ér. Persze egy ideig szarul esik, de túllendül rajta az ember.

A legjobbakat! :)

18f

2022. máj. 23. 22:57
 7/15 Béla211 ***** válasza:
100%

Nekem attól lett jobb, hogy felválaltam és nem kaptam meg többet a kínos kérdést, hogy mikor lesz barátnőd meg, hogy kitetszik. Rém idegesítő volt számomra és kellemetlen is. Leginkább ezért is mondtam el, hogy hagyanak békén az idióta kérdésekkel.

Most már együtt élek egy férfival egy faluban. Igazából azt mondhatom jól tettük, hogy felválaltuk a kapcsolatunkat. Van aki tüntetően nem köszön és elfordítja a fejét, de más atrocitás nem ért minket.

Nem verjük nagy dobra csak úgy élünk mint egy heteró pár. Át veszük egy más levelét akkor úgy írom allá életársa. De nem fogjuk egymás kezét az utcán meg nem csókoljuk meg egy mást. Hozzá teszem, hogy itt falun ez annyira nem is szokás a kézen fogva sétálás. És az utcán csókolodzás.

2022. máj. 24. 08:40
 8/15 steven95 ***** válasza:
100%
Én örülök neked is Béla211. De olyan szomorú hogy itt sokan rá vannak fixálódva erre az utcán kézfogásra, meg csókolózásra, "mi nem az utcán szexelő buz*k vagyunk" típusú kijelentésekre. Ez totál annak a bizonyítéka, hogy a saját agyunkba mennyire beszivárog a homofóbia. Teljesen oké ha kerülitek tudatosan, saját döntésből ezeket a dolgokat. De igen, értetlenkedem hogy egyesek miért fogalmazzák bele ezt az önjellemzésükbe. A kézfogás és a puszi(/csók), mint a vonzalom és kötődés nyílvánosabb megmutatása azért fáj egyeseknek, - bár mert semmi bajuk a melegekkel- de mégis minden bajuk van velünk. Homoszexuálisként pont annyira vagy erkölcsös mint bárki más. Ezt nem kell úgy megmutatni, hogy nem fogod meg a párod kezét. Individuálisan dönthetsz máshogy, csak a felhangja borzasztóan zavaró.
2022. máj. 24. 10:34
 9/15 Béla211 ***** válasza:
100%

Figyelj ez néha engem is zavar megszívesen megteném olykor olykor, mert jól esne. De tudom, hogy ezzel csak fölhergelném az embereket. És ha így elfogadnak és nem bántanak akkor inkább nem öntünk olajat a tűzre.Azért ez egy falu nem pest mindenki tudja, hogy hol laksz. Jobb lenne, ha ezen nem kénne filozni,és simán adnék neki egy szájra puszit az utcán ha ahoz lenne kedvem, de sajnos nem olyan országban élünk. De azért

nem is olyan rosszban egyenlőre. Mert szerintem elég jól meglehet élni a melegségünket. Világ legtöbb országához képpest.

2022. máj. 24. 11:32
 10/15 anonim ***** válasza:
20%

2-es vagyok.

Miért vagyok én negatív azért, mert nem gondolom, hogy a nyílt provokációval célt ér a melegek elfogadása?!

A lepontozással is csak azt mutatjátok, hogy igazam van és ez bánt titeket.

Titeket, akik attól éreznék jól magukat, ha az utcán mehetne a nyílt **zulás...

Nem kell, éljétek meg otthon, és pont...

2022. máj. 24. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!