Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szexelt már valaki erősen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelt már valaki erősen túlsúlyos fiúval?

Figyelt kérdés

2022. máj. 22. 13:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%

#8-as vagyok, igen de a gusztustalan jelző is elég bántó dolog, ne haragudj. Értem, hogy szexuálisan nem vonzzanak, de tapintatosabban is le lehet írni. Tényleg bocsánat, ha bántó a megjegyzésem, mert tudom hogy sokan írnak efféle gúnyos válaszokat, csak éppen ez bökte meg a csőrömet, de nagyon. A legtöbb ember az érzelmei miatt eszik. Én például 9 évesen 39 kg voltam, de sokat szekíroztak az általánosban és elkezdtem hízni, mert az evésbe menekültem. 12 évesen kellett szembenéznem az identitásommal, és ekkor már 72 kg voltam, plusz történt egy családi tragédia, elvesztettem a nagyapámat. Az évek során kínoztam a lelkem és a testem, minden vackot letömtem magamon. Most értem el arra a szinte amikor rájöttem hogy a melegségemmel nem tudok mit kezdeni, így kell élnem. Elkezdtem sportolni, és normálisan enni az elmúlt hónapokban, szerintem eredményes lesz :)

18/F

2022. máj. 23. 09:29
 12/15 anonim ***** válasza:
2022. máj. 23. 12:38
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem.
2022. máj. 23. 14:50
 14/15 anonim ***** válasza:
92%

Kedves #12..

Amit belinkeltél az nem az itt kérdező kérdése.. hanem az enyém.

Nem kutatgattam, van e itt ilyen kérdés.. írtam a magamét.

2022. máj. 23. 17:29
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szexeltek hát. Úgy megrakott, hogy csak néztem.
2022. szept. 30. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!