Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire fel van ekkora önbizalmuk a túlsúlyos embereknek? Szivatnak?
Van egy srác aki már évek óta megtalál néha,mert anno elutasítottam. Örökké fikáz hogy ronda vagyok,aszott,ő mennyi srácot megkap,állandóan dug olyanokkal akikről csak álmodoznának sokan,rengeteg barátja van satöbbi. Azon akadt ki hogy kiirtam hogy macik ne irjanak.
A srác 130 kiló 170 centi,a testéről van felrakva kép,23 éves a hasa hatalmas tele striákkal,mellei olyanok mint egy nőnek.
Sportos twink típus vagyok szerinte páwa,de mindig az alkatomat becsméreli hogy ő egyszer kigyúrja magát,mindig megtalál és már az emberi méltóságom sérti tehát fenyeget is.
Egy rossz szót nem szoltam hozzá,ő írt rám hogy mit kepzelek én magamról hogy diszkriminálok.
Már fordultam az oldal üzemeltetőjéhez is.
Létezik ilyen?
Vagy csak kamu profil és szivatnak?
Ez miért vonatkozik minden túlsúlyos emberre?
Ez 1 ember, letiltod kész.
Nem olvasod, nem reagálsz rá
Hülyék mindig is voltak, lesznek.
Nyilván tetszel neki, ezért csinálja.
Nem vonatkozik mindegyikre hülyén fogalmaztam,de már nem tudom módosítani.
Igen letiltom de mindig betalál más profilról.
Felig ázsiai vagyok,az volt a baja hogy kisebbségként diszkriminálom a kisebbséget tehát a túlsúlyosokat.
Tehát az ilyen "büdös szájú kínai" és hasonlokat azt gondolom nem kotelessegem eltűrni.
Szerintem csak szimplán ez az ember balfsz.
Amúgy meg a saját nemi életében mindenki azt diszkriminál akit csak akar, én pl nem lennék egy husi emberrel, mert nem ez a típusom és ennyi.
Bántja az egóját hogy téged nem tud megdugni
Régen nekem is volt, ilyen nem bírta felfogni a fa*sz hogy nem jön be nekem
Hogy az hogy lehet
Hát ha nem jön be, akkor nem jön be
Én se tetszek annak, aki nekem
Nekem mindenkivel kéne dugnom aki rámír, akire meg én írok elküld a ge*cibe
Hát egy nagy lófa*szt!
#9 vagyok.
Szóval kérdező nem veled van a gond, hanem vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!