Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mire fel van ekkora önbizalmuk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire fel van ekkora önbizalmuk a túlsúlyos embereknek? Szivatnak?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki már évek óta megtalál néha,mert anno elutasítottam. Örökké fikáz hogy ronda vagyok,aszott,ő mennyi srácot megkap,állandóan dug olyanokkal akikről csak álmodoznának sokan,rengeteg barátja van satöbbi. Azon akadt ki hogy kiirtam hogy macik ne irjanak.

A srác 130 kiló 170 centi,a testéről van felrakva kép,23 éves a hasa hatalmas tele striákkal,mellei olyanok mint egy nőnek.

Sportos twink típus vagyok szerinte páwa,de mindig az alkatomat becsméreli hogy ő egyszer kigyúrja magát,mindig megtalál és már az emberi méltóságom sérti tehát fenyeget is.

Egy rossz szót nem szoltam hozzá,ő írt rám hogy mit kepzelek én magamról hogy diszkriminálok.

Már fordultam az oldal üzemeltetőjéhez is.

Létezik ilyen?

Vagy csak kamu profil és szivatnak?

2022. febr. 5. 09:01
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
94%

Ez miért vonatkozik minden túlsúlyos emberre?

Ez 1 ember, letiltod kész.

Nem olvasod, nem reagálsz rá

Hülyék mindig is voltak, lesznek.

Nyilván tetszel neki, ezért csinálja.

2022. febr. 5. 09:28
 2/26 A kérdező kommentje:

Nem vonatkozik mindegyikre hülyén fogalmaztam,de már nem tudom módosítani.

Igen letiltom de mindig betalál más profilról.

2022. febr. 5. 09:30
 3/26 A kérdező kommentje:

Felig ázsiai vagyok,az volt a baja hogy kisebbségként diszkriminálom a kisebbséget tehát a túlsúlyosokat.

Tehát az ilyen "büdös szájú kínai" és hasonlokat azt gondolom nem kotelessegem eltűrni.

2022. febr. 5. 09:33
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak szimplán ez az ember balfsz.

Amúgy meg a saját nemi életében mindenki azt diszkriminál akit csak akar, én pl nem lennék egy husi emberrel, mert nem ez a típusom és ennyi.

2022. febr. 5. 10:25
 5/26 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom mit lehetne kitalálni hogy leszálljon rolam :\
2022. febr. 5. 10:35
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván valóan az ilyen ember mentálisan nem tiszta.
2022. febr. 5. 10:36
 7/26 anonim ***** válasza:
77%
Figyelj én ugyan bi vagyok, nőket palikat is szereztem olyanokat amikre más álmodik, mert van önbizalmam és nagy farkam, kövér vagyok de szexben aligha jelent bármit..
2022. febr. 5. 11:14
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Bántja az egóját hogy téged nem tud megdugni

Régen nekem is volt, ilyen nem bírta felfogni a fa*sz hogy nem jön be nekem

Hogy az hogy lehet

Hát ha nem jön be, akkor nem jön be

Én se tetszek annak, aki nekem

Nekem mindenkivel kéne dugnom aki rámír, akire meg én írok elküld a ge*cibe

Hát egy nagy lófa*szt!

2022. febr. 5. 11:14
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem utálja magát és a testét, és a sok utálatot amit maga iránt érez rád reflektálja, mivel ő maga sem szeretne egy túlsúlyos emberrel ismerkedni. Azért zaklat téged az ilyen megnyilvánulásaival, mert reakciót vár rájuk, azt akarja te is érezd magad úgy, ahogy ő érezte magát amikor vissza utasítottad, még akkor is ha nem mondtál semmi rosszat vagy konkrétat arról miért nem akarsz vele ismerkedni, mivel ő utálja magát ezért azt hiszi ugyan azt gondolod róla mint amit ő maga gondol magáról. Azt is mondta, hogy ő majd egyszer kigyurja magát aztán meg látod miből maradsz ki, írtad hogy tornázol és akart veled ismerkedni, akkor jól nézhetsz ki lehet féltékeny is rád, mert te jelented neki az álom testet ami emberi formában van öntve, olyan akar lenni mint te csak azt hiszi, neked mind ez csak oda volt nyújtva és ezért is féltékeny rád. 2 lehetőséged van ebben a helyzetben, vagy megszakítasz vele minden kapcsolatot, vagy próbálsz neki segíteni úgy, hogy elhívod őt edzeni, és segítesz neki, hogy fogyjon, lehet ezt visszautasítsa, abban az estben pedig szakíts meg vele minden kapcsolatot, te segíteni próbáltál, de ő nem áll készen a változásra. Ja és már csak egy dolgot akartam írni, egy ember aki teljesen meg van elégedve magával nem érzi a szükségét annak, hogy másokat kritizáljon. 19/f
2022. febr. 5. 12:00
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

#9 vagyok.

Szóval kérdező nem veled van a gond, hanem vele!

2022. febr. 5. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!