Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mire fel van ekkora önbizalmuk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire fel van ekkora önbizalmuk a túlsúlyos embereknek? Szivatnak?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki már évek óta megtalál néha,mert anno elutasítottam. Örökké fikáz hogy ronda vagyok,aszott,ő mennyi srácot megkap,állandóan dug olyanokkal akikről csak álmodoznának sokan,rengeteg barátja van satöbbi. Azon akadt ki hogy kiirtam hogy macik ne irjanak.

A srác 130 kiló 170 centi,a testéről van felrakva kép,23 éves a hasa hatalmas tele striákkal,mellei olyanok mint egy nőnek.

Sportos twink típus vagyok szerinte páwa,de mindig az alkatomat becsméreli hogy ő egyszer kigyúrja magát,mindig megtalál és már az emberi méltóságom sérti tehát fenyeget is.

Egy rossz szót nem szoltam hozzá,ő írt rám hogy mit kepzelek én magamról hogy diszkriminálok.

Már fordultam az oldal üzemeltetőjéhez is.

Létezik ilyen?

Vagy csak kamu profil és szivatnak?

2022. febr. 5. 09:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

9-es , fiatal vagy, de nagyon jókat írtál, tökéletes meglátás !

Minden gonoszkodás általában irigységből van.

2022. febr. 5. 12:43
 12/26 anonim ***** válasza:
42%

Mindamellett, hogy mindenkinek igaza van, kedves kérdező, veled is gondok vannak. Ha egy ilyen egyszerű dologból ilyen hisztit csinálsz, ezt azt mutatja, hogy éretlen vagy, nincs önbizalmad, el vagy kényeztetve.

Nem vagyok képzett pszichológus, de az írásodból egy egyértelműen látszik.

Szóval mielőtt másokat jelentgetsz, fikázol, posztolsz, jobb lenne a saját életed rendbe tenni.

És ez nem azt jelenti, hogy a másik fél hibátlan, sőt.

2022. febr. 5. 13:28
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
tegyél feljelentést ha van elég bizonyítékod arra hogy zsarol , fenyget !
2022. febr. 5. 13:39
 14/26 anonim ***** válasza:
90%
12es , te egy inkompetens idióta vagy! Udv 13mas :)
2022. febr. 5. 13:41
 15/26 A kérdező kommentje:

12:

Ja hogy akkor szó nélkül elkéne tűrnöm a " Büdös kínai" "Nyomorék" " Csoffadt,ráncos" jelzőket?

Úgy hogy az adott illetőt nem is ismerem, egyszer csak rám szállt mert valami nem tetszett neki,és azóta mindig megtalál és ugyan ilyen stílusban üzenetekkel bombáz.

Senki nem fikázta őt mivel nem én irtam rá,eleinte nem válaszoltam neki. Gondolom ez is bökte a szemét.

Nem vagyok elkenyeztetve saját munkám van,tökéletesen jó életem van,ami nekem megfelel.

Nem vagyok nagyképű se,magasról teszek arra hogy kinek mi van mi nincs,mert magamnak élek,nem másnak.

Azt gondolom jogomban áll eldönteni kivel barátkozok és kivel nem. Az ilyenekkel biztos nem fogok.

"Nem vagyok kepzett pszichológus"

- Még szerencse!

2022. febr. 5. 13:42
 16/26 A kérdező kommentje:
A kérdést meg azert tettem fel,mert kiváncsi voltam kinek volt már hasonló esete,és hogy jött ki belőle.
2022. febr. 5. 13:44
 17/26 anonim ***** válasza:
57%

Kedves kérdező, látod, ismét bizonyítékot szolgáltattál arra, hogy probléma van a gondolkodásoddal.

Egy kiegyensúlyozott, önmagában biztos ember nem foglalkozik hülyékkel, tudomásul veszi, hogy léteznek és kész. Egyszerűen ez a dolog nem ér meg annyit, hogy hosszú oldalakat teleírj miatta.

Fontold meg, amit írtam, nézz egy kicsit magadba is. Számomra nem kell bizonyíték sem arról, hogy szép vagy, sem arról, hogy dolgozol, sem arról, hogy mennyi pénzed van. Én maximális tisztelettel állok hozzád, de kellő távolságból és kellő kritikai érzékkel értékellek az írásaid alapján. A kishitű arroganciád, az egód átüt rajtuk, hidd el, sokkal jobban érzed majd magad, ha ezeket féken tartod.

Az én párom egyébként hasonló helyzetben van (csak ő nem ázsiai, hanem másmilyen, láthatóan kisebbségi), őt is megtalálják ismerkedő oldalakon, facebookon, instagramon hülyék, a sokadik elutasítás után is próbálkoznak, hol ilyen, hol olyan eszközökkel. Eleinte idegesítette magát rajtuk, de mára már csak nevetünk egy-egy durva, vagy zsarolónak szánt megjegyzésen ("szólok a barátodnak, hogy romeon árulod magad", "100.000-t adok, ha leszophatlak" és hasonlóak).

2022. febr. 5. 16:33
 18/26 anonim ***** válasza:
78%
Eltudom képzelni milyen helyes jó srácok lehetnek,akivel a mangalica gyerek k.fél....xD
2022. febr. 5. 16:42
 19/26 anonim ***** válasza:
74%

"A srác 130 kiló 170 centi,a testéről van felrakva kép,23 éves a hasa hatalmas tele striákkal,mellei olyanok mint egy nőnek."

Akkor most ki becsmérel kit? Jól érzem, hogy a másik kinézetével próbálsz szimpátiát kelteni magad iránt?

Csak mert "Sportos twink típus vagyok"?

Ahhoz hogy a másik hülye, mi köze van a kinézetének?

2022. febr. 5. 16:46
 20/26 A kérdező kommentje:

19: Nem,mert ő kezdte az egészet az én kinézetem fikázásával,ha nem olvastad volna.

Azon akadt fenn hogy kiírtam hogy extrém túlsúlyosak ne írjanak.

Amúgy ha szétnéznél a társkereső profilok közt,láthatnád hogy a mi korosztályunk 99 százalékánál szerepel ez. Csak ha defektes akkor nem fogja fel,de még esélyt sem adott hogy ismerkedhessünk,mert egyből a becsméreléssel kezdte.

2022. febr. 5. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!