Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az a férfi aki 30-33 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a férfi aki 30-33 éves korára is agglegény, az meleg? (Kifejtem)

Figyelt kérdés

Oké, most vonjuk ki a mentális betegeket, fogyatékossággal élőket, vagy aki nagyon gátlásos/ronda stb. Meg vonjuk ki a sztárokat, gazdagokat is, akik hetente kaphatnak új nőt.

Adott egy normálisan kinéző, értelmesnek mondható pasi, akinek 30 éves korára nem nagyon volt komoly kapcsolata, nem is szeretne, plusz kifogásokat gyárt, hogy "áh nincs olyan nő aki tetszene nekem", "nyűg lenne egy kapcsolat", "karrieremre koncentrálok" stb, stb. az valószínűleg meleg? Mik a tapasztalatok? Van hogy saját magának se vallja be? Igaz ez hogy aki kőhetero az azért mindig választ egy női társat magának, idővel gyerek meg ilyenek? Vagy ez inkább csak régen volt így.

2022. máj. 17. 21:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%
Meleg is lehet, de akár lehetett egy szerelmi csalódása a múltban, ami miatt nem tud elköteleződni. És mindegy, hogy ez a csalódás 1 éve volt vagy 6 éve. Szinte mindenkinek van olyan szerelem az életében, amin 10 év alatt is nehéz túltenni magát.
2022. máj. 18. 01:57
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
Nem hinném, én például lassan 30 leszek és sokszor megkapom a kérdést. Azt mondom karrieremet epitem, nincs idōm egy növel igazán törödni, stb stb. Amugy senkinek semmi köze, ha akarnék kapcsolatot akkor lehetne.
2022. máj. 18. 06:37
 13/21 anonim ***** válasza:
16%

Itt vagyok a vidéki!

30éves kor felett akinek nencs csaja és nem is volt komolyabb kapcsolata, mindenképp van valami problémája ez a Hozzá állás vidéken a hormonok tombolnak egészséges esetben

Felénk az ilyen srácok tudom hogy biszexek, vagy melegek de van impotens is és mentálisan sérült. Normál átlag srácnak nem létezik hogy ne legyen csak egy szexpartnere se. Felénk ez így működik.

2022. máj. 18. 07:13
 14/21 anonim ***** válasza:
30%

6-os aki ennyi ideig gyászol, annak szakemberre van szüksége, mert ez elég beteges. Aki nem tud tovább lépni, az egy kisgyerek korban van leragadva. Szóval nem csodálom, hogy nem találnak senkit. Nekem sem kéne sebnyalogató kölök. Kevebb rinya kéne és több cselekedet.

Amúgy meg a 13-mas igazat írt. Szóval akinek nincs egy idő után párkapcsolata, ott azért vannak gondok. Nem feltétlenül melegség, de az is benne van a pakliban. Aszexuális is lehet, igen, de többségében csak mentális gondjaik vannak. Traumájik gyerekkorból, amit egyedül nem tudnak megoldani. Csak ahelyett, hogy segítséget kérnének szakembertől, helyette örlődnek magukban.

2022. máj. 18. 14:13
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Első körben az a véleményem róla, hogy senkinek semmi köze hozzá, hogy kapcsolatban van vagy sincs, miért nincs, ha nem akar miért nem akar. Persze ilyenkor mindig előkerülnek az önjelölt pszichoanalitikus kör tagjai, ők bárkiről tudni vélik, hogy itt valami nagyon oké, valami trauma lehet a háttérben gyerekkorból stb., de ez olyan mint a kártyajóslás.

Hogy egy ilyen meleg-e? Lehet, és az is lehet hogy nem, ugyanúgy mint bárki más is, adott esetben egy olyan férfi is lehet meleg aki egy nővel van kapcsolatban. Ha az a kérdés, hogy ez feltétlenül azt jelenti hogy ő meleg, vagy sem, akkor a válasz egyértelműen nem. Van akinek egyszerűen nincs igénye a hagyományos kapcsolatosdira, jobban érzi magát kötetlenebb akár kapcsolatokban, akár azért mert jelenleg tényleg mások a prioritások az életében karriert épít, vagy egyedi elvárásai vannak ami alatt nem feltétlen túl magasat kell érteni, hanem egyszerűen olyat ami más, ismerek én is olyan embert akinek olyan speciális világnézete, gondolkodása van amibe a legtöbb ember nem fér bele, és ez nagyon leszűkíti a kört.

2022. máj. 18. 20:39
 16/21 anonim ***** válasza:
21%

Erősen gyanús. A “vinné a pénzt” és hasonlók szerintem nagyon szánalmas kifogások, szerintem titokban azok is vágynak egy társa akik ilyeneket írnak.

Lehet, hogy egyszerűen csak bénázik és nem tud becsajozni vagy tényleg megszokta, hogy egyedül van és nem igényel senkit, de ugyan ennyi esély van arra is, hogy meleg.

Van olyan meleg ismerősöm aki full heteró életet él látszólag, fel sem merülne senkiben hogy meleg.(talán csak az fura hogy sosincs nője) Aztán titokban olyan életvitele van, hogy melegként még nekem is égnek áll a hajam néha, de senki sem sejt semmit. Így is lehet.

2022. máj. 22. 13:28
 17/21 A kérdező kommentje:
#16 Igen, de aki ilyen körökben mozog - és ahogy írod, gondolom nem 1-2 partnere volt - az nem tudja sokáig titokban tartani, hisz az egyik meleg partnere ki fog kotyogni róla valamit valamelyik közös ismerősnek, rosszabb esetben zsarolják is
2022. máj. 22. 14:35
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül.

Lehet, hogy nincs igénye kapcsolatra, nem akar egy olyan kapcsolatot, ahol kompromisszumokat kell kötni mindenben, nincs olyan nő a környezetében, akivel el tudna képzelni egy kapcsolatot.

Az viszont biztos, hogy elege van abból, hogy mindenki azt kérdezgeti, mikor lesz lagzi, gyerek stb. Mintha bárkinek bármi köze lenne az ő életéhez.

2022. máj. 23. 07:26
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Én 33 vagyok, egy korházban dolgozom havi 200 órában.

Mi az Istenért lennék én vagy bármelyik 30-as egyébként meleg ?

Szimplán sokat dolgozom. A minimális szabadidőmet meg nem párkapcsolatra kívánom áldozni. Holnap is megyek be hajnali 5-re.

(Ha meg nem kaptok majd ellátást mert szak személyzet Ibiza-n nyaral akkor meg az a gond.)

Kinek mi köze hozzá amúgy !

2022. máj. 30. 16:06
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem mondta neked senki, hogy másnak a magénélete az nem rád tartozik.

Egyébként ha meleg, hát akkor mi van ? Az Ókori Róma óta tudnivaló, hogy van ilyen.

De lehet az is hogy olyan ősi mesterséges hölgyekhez jár.

"Biztos" majd pont neked mondja el a dolgot.

Egyébként meg ha teljesen introvertált és vagy agglegény.

Akkor mi van ? Nem ö lesz az első.

Vagy mondjuk Aszexuális te jó ég "hívjatok egy ördögűzőt".

Mér is tartozik ez rád konkrétan ?

2022. jún. 3. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!