Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De, ez pont jó , legalábbis nekem :)
Ki nem állhatom a ropikat,izmosakat...
Imádnak a nők, én telt vagyok. Majdnem 110kg tömör izom , ha da vinci korában éltem volna én lennék a mona lisa, hugo bossok feszülnek rajtam a nők az utcán megőrülnek ha látnak, ismerkedni akarnak, én meg csak annyit mondok, isten segítsen csórróm
24
5x bajnok
Azon emberek szoktak ilyesmit kérdezni akiknek rossz tapasztalatai vannak és teltebbek. Természetes nem így van Kérdező! Felnőtt fejjel illene látnod, hogy mi, emberek különbözőek vagyunk, különböző igényekkel. Lehet, hogy Te személy szerint, nem találkoztál még ilyen férfival, de ez nem azt jelenti, hogy nincsenek olyanok akiknek ne tetsszen az ilyen testalkat. Több, mint valószínű, hogy a bennem lévő feszültség vezeti a nyelvemet, de akkor is érthetetlenül állok ahhoz, hogy egyesek ezt nem érik fel ésszel.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!