Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teltebb nők senkinek sem tetszenek?
Ha biszex párokat látok (bárhol) , akkor azok a tipikus csinos , szép alakkal rendelkező csajok szoktak lenni.
Több biszex ismerősöm van akik teltebbek, de egyikük sem talál sem alkalmi, sem hosszabb kapcsolatot nővel.
Én őszintén megmondva , nemrég vállaltam fel, hogy biszex vagyok. Viszont szintén a teltebb kategóriába tartozok. Már szinte el sem merem kezdeni az ismerkedést. Ha rá is szánnám magam, nem tudom hogy és hol tegyem.
30/n
5-s! Sajnos betegség miatt szedtem fel plusz kilókat. Edzés , diéta, orvoshozjárás mellett is híztam. 2éve vizsgálnak. :)
Bánatzabálás? Nálam olyan sosem volt. A bánat , csalódás mindig motivál hogy jobb legyek, szóval ez a része bukta.
6-os! Szerencsére nem vagyok 150kg! A 100 megvan de azért laza 50kg-ot tévedtél. A magasságom pedig mellé 178cm. Én átlagban KÖVÉRNEK nevezem magam, amire mindig megkapom azt, hogy nem kövér csak telt vagyok.
7. A nyílt utcán nem sok női párost látok sétálni :)
"amire mindig megkapom azt, hogy nem kövér csak telt vagyok."
Az emberek szeretnek nyalizni, ettől még kövér vagy bárhogy szépitjük és itt is van a jó öreg betegség kifogás is, mit is vártam :)
Edzés közben próbáltál már tényleg edzeni is? Miket csinálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!