Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Teltebb nők senkinek sem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teltebb nők senkinek sem tetszenek?

Figyelt kérdés

Ha biszex párokat látok (bárhol) , akkor azok a tipikus csinos , szép alakkal rendelkező csajok szoktak lenni.

Több biszex ismerősöm van akik teltebbek, de egyikük sem talál sem alkalmi, sem hosszabb kapcsolatot nővel.

Én őszintén megmondva , nemrég vállaltam fel, hogy biszex vagyok. Viszont szintén a teltebb kategóriába tartozok. Már szinte el sem merem kezdeni az ismerkedést. Ha rá is szánnám magam, nem tudom hogy és hol tegyem.

30/n

2022. márc. 7. 11:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%
nekem tetszenek - férfi vagyok, ami egy biszexnek nem gond ;)
2022. márc. 7. 11:58
 2/21 anonim ***** válasza:
97%
Nekem mindig is a nőies lányok/nők tetszettek/tetszenek. Pasi vagyok.
2022. márc. 7. 12:01
 3/21 anonim ***** válasza:
96%
Attól függ, hogy mennyire telt! F.
2022. márc. 7. 12:03
 4/21 anonim ***** válasza:
75%
Nektek nem esik le a kérdés alapján, hogy nőkről beszél a kérdező?
2022. márc. 7. 12:13
 5/21 anonim ***** válasza:
19%
és mi az oka h nem vagy hajlandó nem teltnek lenni? annyira üres vagy h bánatzabálsz vagy annyira beképzelt h igy is kötelessége másoknak vonzódniuk hozzád mert te vagy te?
2022. márc. 7. 12:14
 6/21 anonim ***** válasza:
62%
Az a baj, hogy a magukat teltebbnek nevező nők a valóságban 150 kg fölött vannak, ami már nyilván visszataszító.
2022. márc. 7. 12:40
 7/21 anonim ***** válasza:
86%
Viccelsz? Menj ki az utcára, nézzél szét! Rengeteg telt nőnek van párja!
2022. márc. 7. 12:43
 8/21 A kérdező kommentje:

5-s! Sajnos betegség miatt szedtem fel plusz kilókat. Edzés , diéta, orvoshozjárás mellett is híztam. 2éve vizsgálnak. :)

Bánatzabálás? Nálam olyan sosem volt. A bánat , csalódás mindig motivál hogy jobb legyek, szóval ez a része bukta.

6-os! Szerencsére nem vagyok 150kg! A 100 megvan de azért laza 50kg-ot tévedtél. A magasságom pedig mellé 178cm. Én átlagban KÖVÉRNEK nevezem magam, amire mindig megkapom azt, hogy nem kövér csak telt vagyok.

7. A nyílt utcán nem sok női párost látok sétálni :)

2022. márc. 7. 12:50
 9/21 anonim ***** válasza:
68%
#7 Persze. Mivel a magyar felnőtt lakosság fele túlsúlyos, harmada elhízott.
2022. márc. 7. 12:51
 10/21 anonim ***** válasza:
57%

"amire mindig megkapom azt, hogy nem kövér csak telt vagyok."

Az emberek szeretnek nyalizni, ettől még kövér vagy bárhogy szépitjük és itt is van a jó öreg betegség kifogás is, mit is vártam :)

Edzés közben próbáltál már tényleg edzeni is? Miket csinálsz?

2022. márc. 7. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!