Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Teltebb nők senkinek sem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teltebb nők senkinek sem tetszenek?

Figyelt kérdés

Ha biszex párokat látok (bárhol) , akkor azok a tipikus csinos , szép alakkal rendelkező csajok szoktak lenni.

Több biszex ismerősöm van akik teltebbek, de egyikük sem talál sem alkalmi, sem hosszabb kapcsolatot nővel.

Én őszintén megmondva , nemrég vállaltam fel, hogy biszex vagyok. Viszont szintén a teltebb kategóriába tartozok. Már szinte el sem merem kezdeni az ismerkedést. Ha rá is szánnám magam, nem tudom hogy és hol tegyem.

30/n

2022. márc. 7. 11:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%
Kardiózni kellene, nem a tipikus csajos csak seggre gyúrunk témát nyomni. :D
2022. márc. 7. 12:54
 12/21 A kérdező kommentje:

Nem tudom milyen tapasztalatotok van a csajokról, de sajálom, hogy ilyenekkel volt dolgotok.

Nálam az edzés nem a gugolok 10et és futok 5km-tben merül ki.

Nemsajnálom se az időt se az pénzt se az energiát.

Többszázezrem ment el edzőkre a 2év alatt. Többszáz ezret adtam ki itthoni gépekre is , hogy ne essek ki akkor se ha nem tudok eljutni terembe.

Sose itéljetek el minden nőt pár tipikus plázap*csa miatt :)

2022. márc. 7. 13:00
 13/21 A kérdező kommentje:

Ja és az étrendem sem csokikból, cukros üdítőkből és gyorskajákból áll . :) Személyreszabott étrendet rakattam össze a cél érdekében .

de sajnos a fenti kérdés most nem is a fogyókúrámról szól. Bááár arról is volt már fent kérdésem anno.

2022. márc. 7. 13:02
 14/21 anonim ***** válasza:
3%
Jó hülye és naiv vagy akk ha "többszázezret" elbasztál a semmire :D de komolyan nem rossz érzés ilyen butának lenni?
2022. márc. 7. 13:04
 15/21 anonim ***** válasza:
72%

Nekem kifejezetten tetszenek a molett, sőt kövér nők. Ha jó az alakod, akkor nálam nyert ügyed van. :)

30/F

2022. márc. 7. 13:37
 16/21 anonim ***** válasza:
66%
könnyebb véleményt alkotni kép alapján🙄
2022. márc. 7. 13:45
 17/21 anonim ***** válasza:
18%
A szépségipar és a média elhitette velem, hogy a karcsúság jobb. Bocs, nem kell a dagi.
2022. márc. 7. 15:28
 18/21 anonim ***** válasza:
78%

14: ennek a megnyilvánulásnak mi értelme volt?

lehet, hogy nem jól csinálta a kérdező, de miért kell ilyen bunkónak lenni vele?

2022. márc. 7. 15:31
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Szintén biszexként nekem két telt barátnőm volt. Olyan 170 cm-hez voltak 75-90 kg-ok. Nekem kifejezetten tetszik!:) Az előző kommenteken kicsit azért elgondolkodtam, de persze mindenkinek más a véleménye. Azt hiszem abban azért kiegyezhetünk, hogy testalkat függő. Vannak sajnos olyan nők, akiknek amolyan ,,"bojler teste van (nincs csípője, nincs dereka stb). Ők hajlamosabbak általában az aránytalan hízásra (mondjuk nagy poci, vékony lábak), ez nem egy előnyös állapot, ott csak a fogyással lehet szép alakot szerezni, vagy legalábbis elrejteni a hibákat. Viszont akiknek testalkatuktól fogva széles csípőjük, kis derekuk, ezáltal hangsúlyosabb mellük van, ők nyilván vonzóbbak lesznek mások számára 20 kg felesleg ide vagy oda... A kövérségbe nem mennék bele, sok egészségügyi probléma állhat a hízás mögött és nyilván lehet saját hiba is (amit a kérdező már megválaszolt és valószínűleg nem a második.) Kép hiányában nehéz megítélni, hogy tetszenél-e nekünk, de mindig is voltak és lesznek is olyan személyek, akik a teltséghez (nem kövérséghez) vonzódnak és ugyanez a vékonysággal. Lehet, hogy rossz embereknél próbálkozol, ne add fel!:)
2022. márc. 8. 11:59
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Kár, hogy nem írtál, szívesen ismerkednék!

N

2022. márc. 10. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!