Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teltebb nők senkinek sem tetszenek?
Ha biszex párokat látok (bárhol) , akkor azok a tipikus csinos , szép alakkal rendelkező csajok szoktak lenni.
Több biszex ismerősöm van akik teltebbek, de egyikük sem talál sem alkalmi, sem hosszabb kapcsolatot nővel.
Én őszintén megmondva , nemrég vállaltam fel, hogy biszex vagyok. Viszont szintén a teltebb kategóriába tartozok. Már szinte el sem merem kezdeni az ismerkedést. Ha rá is szánnám magam, nem tudom hogy és hol tegyem.
30/n
Nem tudom milyen tapasztalatotok van a csajokról, de sajálom, hogy ilyenekkel volt dolgotok.
Nálam az edzés nem a gugolok 10et és futok 5km-tben merül ki.
Nemsajnálom se az időt se az pénzt se az energiát.
Többszázezrem ment el edzőkre a 2év alatt. Többszáz ezret adtam ki itthoni gépekre is , hogy ne essek ki akkor se ha nem tudok eljutni terembe.
Sose itéljetek el minden nőt pár tipikus plázap*csa miatt :)
Ja és az étrendem sem csokikból, cukros üdítőkből és gyorskajákból áll . :) Személyreszabott étrendet rakattam össze a cél érdekében .
de sajnos a fenti kérdés most nem is a fogyókúrámról szól. Bááár arról is volt már fent kérdésem anno.
Nekem kifejezetten tetszenek a molett, sőt kövér nők. Ha jó az alakod, akkor nálam nyert ügyed van. :)
30/F
14: ennek a megnyilvánulásnak mi értelme volt?
lehet, hogy nem jól csinálta a kérdező, de miért kell ilyen bunkónak lenni vele?
Kár, hogy nem írtál, szívesen ismerkednék!
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!