Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek én meleg vagyok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én meleg vagyok, ha nem érdekel, sőt inkább taszít az análszex?

Figyelt kérdés
Más is van így vele? Testileg és lelkileg is csak a fiúkhoz vonzódom, de a szex, pláne az anál az taszít. Esetleg az orálban benne vagyok, de engem az sem izgat különösebben. Lehet hogy meleg aszexulális vagyok?

2022. máj. 9. 17:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Lehet homoromantikus aszex vagy. De ezt csak te tudod magadrol eldonteni.
2022. máj. 9. 17:37
 2/13 steven95 ***** válasza:
98%
Nem attól meleg valaki, hogy szereti az anált, és slussz poén: attól nem melg valaki ha szereti az anált.
2022. máj. 9. 18:15
 3/13 frot ***** válasza:
100%
Nem vagy ezzel egyedül, nyugi. Például én is jól megvagyok az anális és orális dolgok nélkül is. A kézzel való játszadozás, egymáson mozgás, dörgölőzés (frotting, dry humping) nekem is elég lenne.
2022. máj. 9. 19:41
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mire vered ki, nyilván az izgat, amire fantáziálsz.

Vagy lehet magadhoz se nyúlsz?

2022. máj. 9. 20:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem a teljesen hétköznapi szituációk izgatnak fel. Pl. ha egy fiú közel áll hozzám, és érzem, hogy ezt nem véletlenül teszi. Vagy lopva a nadrágom slicce felé néz, rendszeresen. Csak nem tudom, mit tegyek ilyenkor, mert sajnos olyan környezetben vagyunk, ahol nem léphetek.
2022. máj. 9. 21:36
 6/13 A kérdező kommentje:
#4: de, átlag napi egyszer
2022. máj. 9. 23:13
 7/13 anonim ***** válasza:
83%
nem attól leszel meleg, ha megdugnak...
2022. máj. 10. 08:42
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

mitöl lesz meleg valaki?

2022. máj. 10. 10:22
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne verd ki aztán lesz kedved szexelni. Nem kötelező az anál de a túl sok maszti átalakíthatja károsan az amúgy lehet hogy létező szexuális igényeket.
2022. máj. 12. 12:25
 10/13 A kérdező kommentje:
#9 Volt már hogy több napig nem vertem ki, de utána sem kívántam meg az anált.
2022. máj. 12. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!