Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mivel tehetek azért hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tehetek azért hogy fiatalos maradjon az arcom?

Figyelt kérdés
Ugyanis most vagyok 30 de néha többnek érzem magam arcra pedig hát... Csak félek hogy majd emiatt kioffolnak.
2022. máj. 8. 11:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én 28 éves vagyok, de rendszeresen szoktak 21-23 évesnek nézni. Biztos van benne genetika is, de a következő dolgokra szoktam még extrában figyelni, amik miatt szerintem fiatalos az arcom:

-Hidratáló zsírmentes Aloe Vera géllel kenem a bőröm naponta akár többször is (pár perc alatt beszívódik). A DM-ben vagy Rossmannban lehet kapni 1000-1500 forintért, ami kitart majdnem 1 hónapig is.

-Táplálékkiegészítő shopokból szoktam kollagén port rendelni és azt iszom. A GymBeam márka kollagénje a legolcsóbb egységárú, most 5000 ft egy kiló, amit kb 1 hónapig iszok. Évente 6-8 ilyen kilós csomagot iszom meg.

-Sok folyadékot iszom. Nemhogy 2 litert, mint amit fentebb írtak, hanem 4-5 liter vizet (és néha teát) is megiszom 1 nap alatt minden nap. Pl. ébredés után nekem az az első reggel, hogy megiszom egy liter vizet néhány perc alatt.

-Kialszom magam, nem maradok fent sokáig éjszaka és 8 órát mindig próbálok aludni.

-Nem iszom alkoholt egyáltalán már jó néhány éve. (Cigizni soha nem cigiztem.)

-Sportolok, bár nem vagyok nagy sportember, de néha járok edzőterembe vagy elmegyek futni. (Pl. az utóbbi egy hónapban voltam futni minden második nap, de előtte volt kihagyás mindenből mert nem volt időm/kedvem.) De azért próbálom megoldani.

Tudom valakiknek lehet nagy szenvedés lenne, ha ezeket mind be akarná tartani amiket felsoroltam, de ezek számomra tök természetes dolgok, kialakult szokások az utóbbi 5+ évben, tehát nekem ezek követésében semmi megerőltető nincs.

2022. máj. 9. 11:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!