Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A meleg srácok között ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A meleg srácok között ez mennyire jellemző?

Figyelt kérdés
Szóval pl igaz, hogy van olyan aki csak az egyik "oldal" kedvelője? Pl csak lesz-pja a másikat? Az ilyen srácoknak a szájába lehet élvezni? Tényleg nem kérnek semmit? Akár heterónak is megtennék?
2022. máj. 5. 10:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam kezdeményezett már ilyen srác. Tudta, hogy hetero vagyok, de azt is, hogy rég nem voltam nővel. Nem mentem bele, pedig nagyon hiányzott a szopás, de nem is biztos, hogy felállt volna egy fiúra.
2022. máj. 5. 10:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam úgy, mint az 1, de én elfogadtam. Találkoztunk, leszopott, és azóta sem láttam. A fizikai ingerektől feláll, el is lehet élvezni, de heteroként pont az nem lesz benne, amitől igazán jó lenne, mert a női dolgok hiányoznak. A nő maga, a hang, bőr tapintása, mind hiányzik.
2022. máj. 5. 10:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"Akár heterónak is megtennék?"

Bárkinek, akinek farka van. Hogy előtte nőben járt az a farok, nem érdekel, csak mossa meg alaposan.

2022. máj. 5. 11:02
 4/9 onlyjustme ***** válasza:
100%
Én is 99% heteró vagok, egyszer volt kalandom, sok évvel ezelőtt, egyszerűen kíváncsi voltam, az orál nálam nem működött, csak álltam az ingerre de nem tudtam elélvezni, az anál lett a nyerő. Ezt újra kipróbálnám adott esetben de ilyet meg nehéz találni aki csak análra jelentkezne.
2022. máj. 5. 11:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé jellemző. A passzív melegek ugyanúgy rá vannak gerjedve az elsőbálózókra mint a hetero pasik a "két nővel lenni"-re.
2022. máj. 5. 11:06
 6/9 kovpet ***** válasza:
100%

"Akár heterónak is megtennék?"

Azért nem mindegy, hogy hogy néz ki az a "heteró".

2022. máj. 5. 12:49
 7/9 A kérdező kommentje:
És hol érdemes keresnem?
2022. máj. 5. 13:22
 8/9 steven95 ***** válasza:
Meleg online társkeresőn. Nyugodtan leírhatod profilba hogy kiváncsi heteró vagy, aki sráctól orált szeretne. Lesz jelentkező... grindr, planetromeo...
2022. máj. 5. 14:49
 9/9 anonim ***** válasza:
#7 bemész bármelyik szexmoziba, vagy a magnumba és ott vannak "konyhakészen", de akármelyik meleg társkeresőn, szexpartner keresőn is tömegével.
2022. máj. 5. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!