Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi jellemző a szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jellemző a szexuális szokásaidra? (szavazás)

Figyelt kérdés

2021. jún. 19. 19:06
A kérdező szavazást indított:
Kizárólag/jobbára bármilyen alkalmi: bokor, gloryhole, mozi, szauna és hasonlók
Barátság extrákkal jellegű kapcsolat: szex állandó(bb) partnerrel esetleg egyéb különösebb érzelmek nélkül.
Kapcsolaton belül a pároddal.
Fizetsz érte.
Csak magaddal szexelsz: túl fiatal/idős vagy, beleuntál, feladtad stb.
61 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért kíváncsi vagyok, hogy minden szavazó észrevette-e a homo kategóriát.
2021. jún. 19. 19:20
 2/14 A kérdező kommentje:
Hehe, remélem, nem véletlenül írtam oda. Bár lehet praktikus lett volna a kérdésbe is beleírni. :)
2021. jún. 19. 19:21
 3/14 anonim ***** válasza:
82%
Több pasival vagyok szexkapcsolatban jelenleg. Nem hiszem hogy fel vagyok készülve, vagy érett lennék tartós kapcsolathoz, meg felvállalni. Szerelmes sem voltam soha, és nem is igazán vágyok szerelemre. És nekem ez így pont jó, mert leragadni sem tudnék szerintem egyetlen pasi mellett, nekem kell a változás. Esetleg hozzám hasonló kaliberű pasival vállalnék be nyitott kapcsolatot. Én egyáltalán nem vagyok féltékeny típus, de hűséges sem tudnék maradni. Persze sosem lehet tudni, hogy jön-e valamikor az igazi, aki mindenben kielégítő szexuális téren, így nem fogom úgy érezni, hogy változás/légfrissítés kell.
2021. jún. 19. 19:36
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy kifejtetted!
2021. jún. 19. 19:39
 5/14 anonim ***** válasza:
96%
Utolsó, ha az igazi neked azt jelenti, hogy kielégít szexuálisan csak, akkor rossz úton jársz. :) Mármint félre ne érts, a te dolgod. De a párkapcsolat nem erről szól. Majd, ha egyszer szeretkezni is fogsz szex helyett, akkor megérted. Aztán lehetsz szexfüggő is, az meg kezelés nélkül nem fog elmúlni.
2021. jún. 19. 19:39
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Köszi a véleményt, értem mire célzol. Jó szex nélkül nekem nem lenne jó egy kapcsolat, a személyiség pedig másodlagos. Nem csak szexelek, mert nem csak arról szólnak ezek az együttlétek, nekem fontos az előjáték, a bújás is, együtt is alszunk, stb. De köszönöm a véleményt.
2021. jún. 19. 19:46
 7/14 anonim ***** válasza:
82%
Normális srácnak tartom magam. És szexhaverjaim is vannak. Aki feladja a társkeresést az nem is akarja igazán...
2021. jún. 19. 22:02
 8/14 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva érdekesen alakul eddig a szavazás, a közfelfogással szemben kapcsolaton belüli kategória vezet, a fizetős és fűvel-fával az utolsó. Ez picit meglepett, de kifejezetten örülök neki.
2021. jún. 19. 23:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
#1: én nem, úgyhogy köszi, ez egy irreleváns válasz lett volna :)
2021. jún. 19. 23:15
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak magammal
2021. jún. 20. 04:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!