Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek között mik a jellemzői a geek törzsnek?
uhm...ma már nem hiszem, hogy ennek csak egy változata létezik
mióta felfedezték a népszerűséghajhász internetcelebek, hogy a "geekséggel" követőket lehet szerezni, azóta a geekek "közössége" is eléggé felhígult
az mondjuk hülyeség, hogy nincsenek normális társadalmi kapcsolataik, főleg a felhígult állapot után, az eredeti dolognak semmi köze nincs se a játékokhoz, se a filmekhez (főleg mivel ezek kapcsán simán lehet ismertségeket vagy kapcsolatokat kialakítani, rengeteg rendezvény van csak nekik, bár tudom, egyeseknél ha valaki nem részegen a discóban vagy kocsmában barátkozik, akkor az nem valódi kapcsolat)
valakinek az a geek, aki megjavítja a számítógépedet, amikor elromlott, valakinek meg az, aki megnézte egyszer a star warst, csak éppen ezeknek nem kell egy halmazba tartozniuk
szóval kérdező definiálhattad volna, hogy számodra mi a geek? pl. aki mindent tud Egyiptomról, megtanult hieroglifákkal írni és egyik polcát csak az egyiptomi szobrocskáinak szenteli már geek? mert simán ráhúzható, habár mint írtam, eredetileg nem ezt jelenti ez a szó
és manapság is gyakrabban használják a számítástechnikában jártasabb egyénekre, akik nem rakják a c meghajtót a lomtárba, hogy több hely legyen a gépen, stb.
itt van pl. abszolút geekségre egy példa, amit említettem
https://www.youtube.com/watch?v=0nfCXmg-KEw
nem igazán lehet azt mondani, hogy nincsenek társadalmi kapcsolataik, főleg mivel mindketten professzorok
szóval lehet nem csak a felszínes sztereotípiákban kéne gondolkodni
csak azért, mert valaki rajong valamiért és sokat foglalkozik azzal az egy bizonyos dologgal, míg nem lesz kevésbé funkcionális ember
plusz ennyi erővel azok sem képesek normális kapcsolatokat kialakítani, akik a szex megszállottjai és minden nem a szaunában pucsítanak, hiszen ez is egyfajta geekség...csak más irányba...mondjuk ebben lehet valami...hmmm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!