Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz, de foglalkoztat egy dolog. Én egy 36 éves meleg férfi vagyok. Tiniként, 16 évesen egy nálam fiatalabb fiúval össze gabalyodtunk, egy 8 éven át tartó szexuális kapcsolat lett belőle. Mellette 17 éves koromtól egy másik fiúval is elkezdtünk sok mindent csinálni. Ez 6 éven keresztül ment.

Szóval a két fiúval mindent csináltunk egymással. Nagyon sokáig napi rendszerességgel.

Most felnőttként egyiküknek barátnője, élettásra van, a másiknak már rég felesége.

Az elsővel most is jóba vagyunk, sokat beszélgetünk, együtt dolgoztunk sokáig. A második mindenhonnan törölt is.

Kérdésem az lenne, az ilyen fiúk, mint ők vajon az életükben fognak még valaha is férfival újra szexuális kapcsolatot létesíteni? Vagy akik egyszer abba haggyák, ők már sosem fognak újra férfit kívánni? Mik a tapasztalatok erről? Ha valakinek van.

Ha esetleg már sosem fognak fiúval semmit csinálni, vajon néha eszükbe jutnak azok az idők, amikor még ők is szoptak, meg férfi szopta őket? Illetve hogy nekik is nagyon sokszor f*sz volt a seggükbe? Meg fiút dugtak évekig?

Köszönöm ha valaki le írja a tapasztalatát erről. Hogy volt-e olyan pasi, aki sok év után újra fiúkra váltott, vagy már csak nők mellett éli az életét.

2022. máj. 3. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerek olyat aki a felesége mellett újra visszatért a pasikhoz.

Hiányzott neki az a fajta élmény ami ezzel jár

2022. máj. 3. 22:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első -hosszú ideig- barátom is nős volt. Rendben volt a családja, de ez is hiányzott neki. De tudok olyanról is, aki tett egy kis kirándulást erre a területre, de aztán az érdeklődése elmúlt.
2022. máj. 3. 23:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Két 35éves srácról tudok mindketten megnősültek

Egyiknél gyerek is van.

A szex viszont nem megy nekik, aszony nem tud semmit, 1hónapban egyszer vagy félévente kamatyolnak.

Van még egy srác aki elköltözött, Budapestre megnősült de szerintem a lány lezbi vagy nyitott kapcsolatban élnek,gyerekük nincs.

2022. máj. 4. 11:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a kérdés attól függ, hogy milyen a szexualitásuk. Mert ha melegek, akkor szinte biztosan meg fogják, vagy meg is csalják a párjukat, vagy egyszer elegük lesz és tönkre megy a sok éves kapcsolatuk.

Ha pedig biszexuálisok, akkor ez a kérdés attól függ mennyire hűségesek a párjukhoz. 19/f

2022. máj. 4. 14:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy pasi valaha is élvezte egy pasi kényeztetését szexuálisan az nem tud róla lemondani!

Ha mégis lemond róla akkor csak sajnálni tudom mert sivár élete lesz !

Lehet lepontozni,de így van!

Volt nős férfi az életembe aki azt mondta ,hogy 8éve nem élvezte annyira a szexet mint akkor velem!

2022. máj. 5. 04:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor úgy nézni, akik egyszer ebbe benne voltak, nem lesznek csak úgy heterók. Vagyis valószínű hogy ha nem is azonnal, de egyszer még keresni fogják férfiak társaságát szex miatt.
2022. máj. 5. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!