Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi lesz most a Pride-dal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz most a Pride-dal, hogy a mihazánk lefoglalta az útvonalát?

Figyelt kérdés
Hogy a pride hasznos e vagy sem, most mellékes, nem ez a kérdés, köszi!
2022. ápr. 28. 09:48
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
21%

#7 és a többi

Tehát a városi élet sajátja, hogy a fóbiás kisebbség hergelni akar? Ám legyen. De a puszta tény, hogy a Lánchíd felújítását párhuzamba vonod a pride-dal, számomra azt mondja hogy semmi értelme érveket sorolni a te fajtádnak, mert úgyis hiába. Vonulj csak nyugodtan, nem zavarsz. De ha lenne egy kis eszetek, már rég rájöttetek volna, hogy ezzel a mentalitással csak ártotok saját magatoknak. Nem elfogadóbb lesz veletek a társabalom, hanem ellenséges. Te sem azért irritálsz mert meleg vagy, hanem azért mert buta mint a tök.

2022. ápr. 28. 12:40
 12/37 anonim ***** válasza:
30%

Lehet nem leszek népszerű, de speciel szerintem sem egyiket, sem másikat nem kellene engedélyezni a belvárosban! A mindenféle tüntikkel, futóversenyekkel egyetemben (mi a franc jó abban hogy a kemény - az ízületeknek terhelést jelentő - betonon futkorásznak?).

Aki tüntizni akar menjen a Parlament elé (úgyis korlátozott a gépjármű-forgalom), ha annyian vannak hogy ott nem férnek el akkor a környező utcára vagy rakpartra. Aki futkorászni az menjen a Margit Szigetre, vagy a Népligetbe vagy akárhova de NE a belvárosba.

Le kellene korlátozni hogy egy évben max. hányszor lehet szívatni az embereket mindenféle felvonulgatásokkal. Azon belül az viszi a helyeket aki több embert mozgat meg, a többi menjen kívülre és pont.

2022. ápr. 28. 12:46
 13/37 anonim ***** válasza:
79%

#12:

Szerintem meg a WC-re is autóval menőket kéne lekorlátozni, és akkor nem lenne dugó, légszennyezttség, zaj és egy bevárosi program, futóverseny, fel sem tünne mint zavaró tényező.

Az alap kérdéshez: A Novák Előd becsípődése, hogy a Pride az Andrássytól Pride, de közben van még egy halom megfelelő útvonal, ahol szem előtt lesz a menet, sőt vannak központibbak mint az Andrássy, szóval a szervezők biztos találnak megoldást.

2022. ápr. 28. 12:59
 14/37 anonim ***** válasza:
14%

Az én véleményem is az, hogy nekünk, melegeknek a Pride többet árt, mint használ!

Nagyon át kellene ezt a "tisztelt" LMBTQ-lobbynak gondolnia, mert az elég nagy részben magamutogató, provokáló résztvevők egyáltalán nem alakítanak ki a melegekről pozitív megítélést! Sőt!

2022. ápr. 28. 13:03
 15/37 anonim ***** válasza:
19%

Teljesen jól látod, nem az Andrássy-tól lesz pride a pride. Akkor miről is van szó? Már a kérdés is feszültséget szít... Ezzel tudjátok csak felhívni magatokra a figyelmet?? Ez annyira, de annyira szánalmas!!! És céltalan. Én a fiúkat szeretem. De volt egy időszak az életemben amikor egy lánnyal voltam együtt, hónapokig! Nem divatból, meg azért mert ez trendi. Szerettem de nagyon, mindketten érzelmi alapon mentünk bele a kapcsolatba. Azóta mindketten pasikkal vagyunk, de továbbra is legjobb barinők vagyunk, gyakran smacizunk, akár a párjaink előtt is. Eszünkbe nem jutott volna felvonulni a pride-on. Az életem ezen része miatt érintve is érzem magam, de teljességgel feleslegesnek, sőt kifejezetten károsnak gondolom ezt a fajta magamutogatást.

2022. ápr. 28. 13:14
 16/37 anonim ***** válasza:
9%

#13 képzeld el csak hétvégén használom az autót amikor elmegyek bevásárolni, ezt-azt elhozni egy adott boltból amit nem akarok BKK-n cipelni, vagy nem fér fel a bringára, avagy ki szeretnék jutni a városból hogy elmenjünk kirándulni. S igenis zavar hogy pár ezer ember öncélú magamutogató mórikálása miatt több tízezer ember (köztük sokszor én is) szív.

Félre ne értsd a futás jó dolog - én is szoktam, de a belvárosban az aszfalton futkorászásnak semmi értelme.

2022. ápr. 28. 13:16
 17/37 steven95 ***** válasza:
84%

Idén újra kimegyek. Mert lényegtelen minek nevezzük, hol, mikor tartjuk, ha LMBTQ emberek és szeretteik összegyűlnek egy évben egyszer, hogy kiálljanak magukért, egymásért, hogy felhívják a figyelmet egy jelképes sétával arra, hogy még nem egyenlőek embertársaik szemében, de itt vannak, bátrak, merik élni a saját életüket, azaz a nemkívánatos utálat része lesz, mert..mert buz*k.

A másik. Ha nem lenne ilyen esemény, akkor az LMBTQ gyűlöletet és jogfosztást a nép nép össz konszenzusnak tekintené, hisz hé, senki sem tiltakozik ellene, egyöntetű állásfoglalás. Lenne helyette parlamenben homoszexuálisokat pedofilozó Kövér Laci, homoszexuálisokról tudni sem akaró és ezt alapvető jognak hangoztató Toroczkai.

De itt vagyunk. És fejre állhattok.

2022. ápr. 28. 13:26
 18/37 A kérdező kommentje:

steven95: tökéletes!

Hogy ezzel tudják csak felhívni magukra a figyelmet, az részben az ilyenek hibája, mint a 15.

2022. ápr. 28. 13:39
 19/37 anonim ***** válasza:
9%

Kedves gyerekek! Aki homofób az utálni fog akkor is ha parádéztok (sőt csak jobban), aki lmbtq az meg nem fog ettől jobban szeretni. A semleges többség viszont bosszankodni fog a lezárások miatt, hogy a f.szé' kell már megint csinálni a cirkuszt. Semmivel sem fog senkit jobban elfogadni, de morci lesz a dugó miatt.

A többség úgy gondolja lepotty hogy otthon mit csinálsz négy fal között amíg békén hagysz vele, nem tolod az arcomba, nem zavarsz vele. A parádézással viszont pont hogy zavarod. Ti toleranciát vártok másoktól, de ti magatok nem vagytok annyira toleránsak hogy elfogadjátok ha más nem akar lezárásokat, vagy nem kíváncsi rátok?

2022. ápr. 28. 13:46
 20/37 A kérdező kommentje:
Éppen a 4 fallal van a gond...
2022. ápr. 28. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!