Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is így van vele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zigglerziggler99 kérdése:

Más is így van vele?

Figyelt kérdés

Sajnos nincsenek igazán meleg barátaim/baráti köröm. Ez eléggé zavar, mert hiába vannak Hetero fiú és lány barátaim, azért jó lenne mégiscsak a saját körömből is egy-két barát, akik jobban megértésének.

Lehet csak én vagyok ilyen peches, hogy elkerültek/elkerülnek az ilyen helyzetek.

Viselkedesre inkább a fiusabb vonalat képviselem, lehet emiatt is nehezebb a dolgom.

F29, bp

2022. ápr. 26. 14:33
1 2 3 4
 21/36 0224 ***** válasza:
100%

Nagyon nehéz meleg barátot találni.

Nekem is csak egyetlen egy van akit Pesten ismertem meg.

Randiztam vele az nem működött és szerencsére utana tudtunk baratok maradni.

31F Bp

2022. ápr. 29. 00:01
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
21-es: ez annyira jo, csak az a baj, hogy ritka:)
2022. ápr. 29. 05:29
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

22 -es nem lenne ritka,ha úgy állna hozzá mindkét fél.

Nekem volt egy ilyen srác, fél évig jó haverok voltunk,de aztán összejött valakivel és akkor eltűnt.

Most sincs haverom, pedig de jó is lenne :)

2022. ápr. 29. 05:32
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanigy voltam en is. Joban voltunk, parja lett, aztan kocc, en meg egyszeruen kiestem mar a kosarbol:))) mind a mai napig sajnalom, mert jokat tudtunk okorkodni meg dumalni. Azert en meg varom azt az embert akivel meg tudok inni ugy egy pohar sort, hogy utana nem lat bele tobbet,mint ami/ vagy nem akar egybol agyba bujni/ vagy ha talal maga melle valakit, nem koptat le. En probalok hinni benne, hogy van ilyen.
2022. ápr. 29. 15:32
 25/36 0224 ***** válasza:
100%
22-es. Igen sajnos nagyon ritka..nem hiába csak egy meleg barátom van 😔
2022. ápr. 30. 00:19
 26/36 anonim ***** válasza:
96%
#2-es vagyok, senki? :(
2022. máj. 1. 12:36
 27/36 anonim ***** válasza:
97%
26-os! Esetleg ha odapöccintetted volna, hogy hol laksz, akkor esetleg akadna egy-két privát üzenet.
2022. máj. 1. 15:39
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ezzel nem vagy egyedül. Nekem sincsenek, pedig én eléggé feminin vagyok. (Azért írtam, hogy pedig, mert felmerült benned, hogy mivel fiúsabb vonalat képviseled, ezért okozhat neked nehézséget a meleg férfiakkal való barátságok kialakítása.) Személy szerint elég nehezen tudok elképzelni egy tényleg tartós és őszinte barátságot egy másik meleg személlyel anélkül, hogy valamelyikünk ne targetálja a kapcsolatot párkapcsolat irányába. Kivételt képzene, ha az intimitásban kimerülő vágyaink egymással inkompatibilisek, egyébként ezt tudom tartani a legesélyesebbnek abban a tekintetben, hogy barátok maradjunk. Esetleg a nagy korkülönbség adhat esélyt, bár itt meg az merül fel bennem előre, hogy mégis hogyan tudnék igazában jóban lenni egy nálam idősebb férfivel, akivel teljesen más hogyan nőttünk fel. :) (Szerintem ritka az ilyen eset, mint a fehér holló.) Lehet még szó, hogy lokálisan távol vagyunk egymástól, de nem vennék rá mérget, hogy ily módon lehetne tartalmas barátságot folytatni bárkivel. Persze, az is lehet, hogy egyikőnk se szeretne kapcsolatot, de egy igaz barátság eléggé szoros szociális kötelék ahhoz, hogy átformálja magát olyanná ahol már a szerelem is felmerül. Még azt tudom elképzelni, hogy nem coming outolt valamelyik vagy akár egyik fél sem, így aztán nem lépnek. Summa, sum. úgy gondolom, hogy sokkal komplikáltabb a hogy-barátkozzak-melegként-más-melegekkel kérdés, mint amilyennek tűnik. De ettől függetlenül, őszintén én is örülnék ha lenne egy meleg barátom. :D 18/F
2022. máj. 1. 16:03
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Pedig teljesen elképzelhető lenne kettő meleg között is a barátság, akár nem kompatibilisek, akár korban távol is állnak. Sose értettem, hogy miért ne működhetne ez? Hetero emberek sem akarják egymást feltétlen megszexuálni. Persze, tudom, ott is vannak olyanok is...
2022. máj. 1. 16:28
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Igazat ír a 29-es, mert egy barátságban a kor nem fontos.

Volt szó szerinti barátom,aki 22 volt,én 50. Programok,kirándulás,nagy beszélgetések, sok humor.Jó volt..

2022. máj. 1. 16:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!