Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is így van vele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zigglerziggler99 kérdése:

Más is így van vele?

Figyelt kérdés

Sajnos nincsenek igazán meleg barátaim/baráti köröm. Ez eléggé zavar, mert hiába vannak Hetero fiú és lány barátaim, azért jó lenne mégiscsak a saját körömből is egy-két barát, akik jobban megértésének.

Lehet csak én vagyok ilyen peches, hogy elkerültek/elkerülnek az ilyen helyzetek.

Viselkedesre inkább a fiusabb vonalat képviselem, lehet emiatt is nehezebb a dolgom.

F29, bp

2022. ápr. 26. 14:33
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Mivel általában dugni akarnak a legtöbben, ezért ritka. Én mindig próbálok magamból kiindulni, de azért arra már rájöttem, hogy a többség nem úgy gondolkodik ahogyan én. Ha én azt mondom, hogy barátság, akkor az annyi. Ezt viszont sokan nem tartják tiszteletben és kezdődnek a bepróbálkozások, amitől igen kellemetlenül szoktam érezni magamat egy idő után. Főleg, ha még kedvelem is az illetőt. Jó persze megosztani velük dolgokat, megértenek, stb. Viszont ez tényleg kb arról szól sokaknál, hogy "Azért mégiscsak hátga megk*rnak". Vagy fordítva. Vannak kivételek, ha akár magamból indulok ki, de tényleg ritkának tartom. Mert azért becsúszik általában egy-két f*sz a szájba, lukba azért.
2022. ápr. 26. 14:58
 2/36 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen egy meleg barátom, haverom sincsen. Egy sráccal csupán levelezgetek e-mailben, de nem nevezném barátságnak inkább jó ismerős. Nagyon jó lenne egy szintén meleg srác, akivel bármit ki vagy át tudok beszélni, hiszen ezt nem tehetem meg mindenkivel. Szükségem vam valakire aki bíztat és támogat, és persze ez szintúgy kölcsönös lenne. Néha elmenni egyet mekizni, nagyokat dumálni, esetleg kávézni.

18/F

2022. ápr. 26. 15:10
 3/36 anonim ***** válasza:
100%

Sokáig próbáltam Barátot keresni. Általában a második levélben már intim képet kértek. Hiába írtam le, hogy nem, nem fogok a későbbiekben sem szexszelni azzal, aki a Barátom lesz majd.

Reménytelen sajnos...

2022. ápr. 26. 15:41
 4/36 anonim ***** válasza:
100%

Igen, reménytelen a szó szerint vett barát keresés.

Már találkoztam helyből,Budapestről értelmes emberrel,de ő is már az első sétán előjött, hogy egy kis "szexike" azért lehetne.

Pedig de jó is lenne,ha nem ilyenen járna az esze valakinek,hanem egy emberi alapon induló és tényleg tartós és ami fő, személyes barátság lehetne.Mert nem neten át, és egyéb virtuális úton lehet jól beszélgetni, a közös programokról nem is beszélve.

És itt,Bpesten sem egyszerű ez, hiába van itt sok ember :(

2022. ápr. 26. 17:27
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
#2-es vagyok. Szívesen vennék egy ilyen barátot, de aki két üzenetváltás után már a szexre térne rá, légyszi ne :)
2022. ápr. 26. 18:25
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Igen!sajnos az a probléma hogy akik barátságot kötnek egy idő múlva elhal....mert a remény mindíg benne van valakiben .legalábbis én így tapasztaltam.sajnos.nagyon nehéz találni olyasvalakit akiben megbízhatsz.Én leveleztek egy olyan sráccal akit kb2éve ismerek de a hangját csak egyszer hallottam.én meg is mondtam neki hogy én türelmes vagyok.hangsúlyozom hogy nem kapcsolatra ismerkedem vele.mai napig ha írunk egymásnak tök jó eldumalunk.teljesen megbízok benne.
2022. ápr. 26. 18:30
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
6os vagyok....és persze szerintem az hogy te a férfias vonalat képviseled....szerintem annak nincs köze hozzá.miből gondolod hogy lenne közé hozzá.
2022. ápr. 26. 18:32
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez nalam:(
2022. ápr. 26. 19:33
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
Amiről írsz az szerintem tök jó dolog és sokunknak igénye van rá.....
2022. ápr. 26. 20:02
 10/36 steven95 ***** válasza:
100%

Így vagyok vele én is. Jó lenne egy meleg "belső kör" srácokkal. :)

Nem rendes napi szintű barátok, van akivel tartok online kapcsolatot és van akivel évi egyszer-kétszer összefutunk.

Bár egy kicsit más a helyzetem. Az egyikkel előbb - minőségi időtöltéssel egybekötve - szexeltem, és csak utána mondtam legyünk barátok (nem lekoptatás miatt, mert rossz lett volna). Kedvelem, mint embert, bár ő még fenntartja a lehetőségét ( a mostani párjával egybekötve :D). Nem zavar, nem ingat meg a dolog.

Aztán egy másikkal is társkeresőn ismerkedtem meg, el is mondtam mennyire vonzó, de nem akartam vele semmit. Aztán "nem merek vele találkozni", de, de, csak barátkozni. Úgyhogy azóta vele is baráti viszonyt ápolok. De lehet megfordult a fejemben ez az. Ez van. Bár nem gondolom, hogy barátságot erre használnék, mert "sráchiányom" lenne. Keríteni tudok ha akarnék. Vagy előre megmondanám, és közös megegyezéssel. De az őszinte motivációm a színtiszta barátkozás. Az más, ha hátsó szándékkal tenném, úgy gondolom.

Van egy kivételes (B. ;) , akit itt ismertem meg. Na őt nem láttam, nem hallottam. Van párja, ami plusz bizonyosság volt elején, hogy nem az lesz a következő üzenete, hogy cseréljünk dickpicet. :D Talán nem abban különleges, hogy milyen jókat írunk egymásnak, hanem a hozzáállása, érződik benne valami szenvedélyesség, aminek kimutatása már már kiszolgáltatottá teszi az embert - ezt nagy megtiszteltetésnek veszem. Olyan volt az első levele is, amilyet akár én is írhattam volna, teli céltalanságba vesző reményekkel. :)

2022. ápr. 26. 20:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!