Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtél már romával társkeresőn? Mi a benyomásod?
Mert én már igen,csak szerintem eléggé válogatósak,és némelyik eléggé öntelt?
Az egyik profilján ilyesmi: "Fújj hogy néztek ki"..,Olasznak vallják magukat..
Minden előítélet nélkül kérdezem,nektek mi a benyomásotok a roma társkeresőkről?
#39 akikkel lefeküdtem akkor nem kapcsolatot keresek
Én arról beszélek amikor kapcsolatot keresek, akkor nem a szex az elsődleges, pedig pont érthetően fogalmaztam, de legyen szép napod
"sokak ezt nem értik meg hogy nem fogok velük az első alkalommal szexelni hanem először meg akarom ismerni és szerelemből akarok vele ágyba bújni"
Hát úgy nehéz is megérteni, hogyha közben simán lefekszel másokkal örömszerzés céljából, szerelem nélkül. Szép napot neked is!
Teljesen értelmetlenné vált a beszélgetés a sok törölt komment miatt. Köszönet a jeletgetőknek.
Én sok éve élek együtt egy roma sráccal, könyvet tudnék írni a kérdésben. De ide nem írok, felesleges.
Innen miért törlődött a válaszok 70%-a? XD
Csak mert hogy a #11 a #39-re hivatkozik, így nincs sok értelme az eddigi válaszoknak.
Mert nem a kérdésre voltak válaszok, hanem egy felhasználóval kapcsolatos beszélgetés. Kár a törölt kommentekért, jó volt olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!