Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha néha ágyba bújok egy idősebb férfival, még nem leszek csaták homár ugye? 18/f
"Lehet, én vagyok a prűd,de képtelen lennék más helyzetével,korával,gyengeségével,gátlásaival,alázatával,rajongásával,kisebbségi érzésével vagy biztonságkeresésével visszaélni..."
Hasonló beállítottságú vagyok mint te. De emiatt 4-5 évvel ezelőtt akkora letolást kaptam, hogy tátva maradt a szám. Egy évig mentoráltam egy nagyon jóravaló sportos srácot. Amikor megszerezte az MSc fokozatot, és ezzel együtt egy kiváló állást a tengerentúlon, akkor egy üveg francia konyakkal állított be arra a bográcsolós kétszemélyes búcsú'bulira, ahol paprikás krumpli volt készülőben.
Hogy ne kisregény legyen belőle, röviden annyit mondanék, hogy ő bő lére eresztve megköszönte, hogy célirányosan és feladatorientáltan, pontosan az ő szakmai tudásának és felkészültségének megfelelően kapott tömör és lényegre törő magyarázatokat az általa hozott problémákra. Köszöni az egy éven át tartó heti két edzést. Aztán a paprikás krumpli után kért egy második felest is a konyakból, nem csak digestivenek, hanem - ahogy ő fogalmazott - bátorságot gyűjteni még egy pár mondathoz.
A konyak után pedig elmondta, hogy tisztában van azzal, hogy mi összejöhettünk volna, ha én nem vagyok olyan, hogy hozzám képest egy jéghegy egy vulkánnak tűnik. Azzal is tisztában van, hogy ő tetszik nekem, és én szándékosan nem hagytam, hogy ebből bármi féle érzelmi, vagy szexuális kapcsolat legyen, mert az úgy nézne ki, hogy én őt kihasználom. De ő apakomplexusos, és éppen az ilyen szikár, ősz urakra vágyik, mint én vagyok. Mindent megtett volna értem, ha közelebb engedtem volna magamhoz. Amikor befejezte, akkor odalépett hozzám, és a mutatóujját a számra tette, és kért hogy ne szólaljak meg. "Ezt is képes lennél elmagyarázni nekem, mint bármi szakmait!" Aztán szenvedélyesen szájon csókolt, és elment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!